Παιδική χαρά στα «Αλώνια»

Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του

Να μοιράσει χαμόγελα σε παιδιά του δήμου Ωραιοκάστρου κατασκευάζοντας μία πρότυπη παιδική χαρά που θα φέρει το όνομα της συζύγου του, επιθυμεί ένας δραστήριος επιχειρηματίας και επιφανής δημότης του τόπου, ο οποίος θέλησε να κρατήσει για την ώρα την ανωνυμία του.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στον «ΠΟΛΙΤΗΣ news» ο μηχανικός και δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Κανταρτζής, ο οποίος έχει αναλάβει την υλοποίηση αυτής της δωρεάς, δηλαδή την ολοκλήρωση της μελέτης και της κατασκευής της παιδικής χαράς, ως επικρατέστερο σημείο κατασκευής κρίνεται μέχρι στιγμής η θέση «Αλώνια» στη δημοτική ενότητα Ωραιοκάστρου. Θα είναι υπερσύγχρονη, θα περιλαμβάνει πολλά και σύνθετα όργανα, ενώ θα πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές για να μπορούν να παίζουν εκεί άνετα και κυρίως με ασφάλεια και παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Ο κ. Κανταρτζής μετέφερε την επιθυμία του συγκεκριμένου επιχειρηματία στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη έδωσε εντολή να ολοκληρωθούν σε γρήγορο χρόνο οι διαδικασίες που απαιτούνται έτσι ώστε να μη καθυστερήσει καθόλου το έργο της κατασκευής.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία να προχωρήσει και σε μία γενικότερη ανάπλαση του χώρου που θα γίνει η παιδική χαρά με δέντρα, φωτισμό, τοποθέτηση καθιστικών κ.λπ.  έχοντας ως στόχο να μετατραπεί σε ένα σημείο αναφοράς για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά.