Εκδήλωση για τα 25 χρόνια της ΕΠΩΦ

Εκδήλωση αφιερωμένη στη διαδρομή των 25 χρόνων της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων (ΕΠΩΦ) πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου. Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή ενός ντοκιμαντέρ για την ιστορία του τόπου και την πορεία του συλλόγου, «κύλησε» με τραγούδια και χορούς, ενώ την παράσταση «έκλεψαν» οι μικροί λυράρηδες. Στις δραστηριότητες της ΕΠΩΦ αλλά και στους στόχους της αναφέρθηκε ο πρόεδρός της, Ηρακλής Τσακαλίδης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Καράογλου, οι δήμαρχοι Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης και Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιάννης και ο πατέρας Νικόλαος, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως.

Επίσης, έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Ωραιοκάστρου, Λάκης Σημαιοφορίδης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας», Γιώργος Παπακωνσταντίνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Βαγγέλης Κανταρτζής και Ανέστης Πολυχρονίδης, η αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΩ, Χριστίνα Βαμβάκη – Λυμπατέ και ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας επιτροπής Παιδείας, Παντελής Πορφυριάδης.