Μασούτης ΑΕ: Δυναμική επέκταση στην Αθήνα- Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα στο Γαλάτσι

Με μια μεγάλη γιορτή και παρουσία πλήθους κόσμου εγκαινιάστηκε την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018, το νέο κατάστημα Μασούτης στη Λεωφ. Βεΐκου 35 & Υψηλάντου 1, στο Γαλάτσι. Είναι το δεύτερο αμιγές κατάστημα Μασούτης στην Αττική μιας και τα υπόλοιπα είναι τα καταστήματα της πρώην Προμηθευτικής

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν εκατοντάδες καταναλωτές οι οποίοι έσπευσαν να γνωρίσουν από κοντά το νέο περιβάλλον και την εμπειρία αγορών Μασούτης, που έκλεψε τις εντυπώσεις. Ζωντανή μουσική, κέφι και πολύ καλή διάθεση από όλους, έδωσαν χαρούμενη νότα στη μέρα κι έκαναν τα εγκαίνια την καλή είδηση της ημέρας! Αξίζει να σημειωθεί το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι καταναλωτές για την κάρτα mas card, την κάρτα πιστότητας Μασούτης με πολλά προνόμια και εκπτώσεις, καθώς και τις πολλές προσφορές από το φυλλάδιο που κυκλοφορεί.

Στο νέο κατάστημα, κάθε 1 ώρα ένας τυχερός κερδίζει στο ταμείο (από 9/11 έως 17/11) τα ψώνια του και με τη mas card, συμμετέχει σε μεγάλη κλήρωση με πλούσια δώρα και διπλασιάζει τους πόντους της αξίας των συναλλαγών!

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε 2  επίπεδα, διαθέτει 1.000 τ.μ. χώρο πώλησης + αποθήκη, εύκολη πρόσβαση, 4 ταμεία, απασχολεί 25 άτομα προσωπικό. Στο κατάστημα λειτουργεί τμήμα αλλαντικών-τυροκομικών, μαναβικής, κρεοπωλείου και τμήμα έτοιμου φαγητού.

Η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ, market leader του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα, με την επέκταση στην Αττική ενισχύει τη δυναμικότητά της πανελλαδικά όπου ήδη αποτελούσε μία από τις πολύ σημαντικές δυνάμεις. Από το ξεκίνημά της το 1976 μέχρι σήμερα έχει διανύσει μια πολύ επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης. Διαθέτει δίκτυο με συνολικά 331 καταστήματα. Αναπτύσσεται στις περιφέρειες  Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Βορείου Αιγαίου. Απασχολεί περισσότερους 8.100 εργαζόμενους.

 

(Φωτογραφία από την κοπή της κορδέλας (από αριστερά): Γιώργος Μαρκόπουλος (Δήμαρχος Γαλατσίου), Γιάννης Μασούτης (Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης ΑΕ) και Σταμάτης Δαυίδ (Διευθυντής Marketing της Διαμαντής Μασούτης ΑΕ))