ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΝΙΑΣ Φωτογράφηση στη λίμνη του Ωραιοκάστρου

Την υπέροχη λίμνη του Ωραιοκάστρου επέλεξαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιωνίας προκειμένου να φωτογραφηθούν για το ημερολόγιο της φετινής χρονιάς.

Η επιλογή αυτή είχε να κάνει με τον συνδυασμό ενός ρομαντικού και μαγευτικού τοπίου με την παρουσία ενός αξιόλογου φορέα πολιτιστικής και κοινωνικής δράσης, σε μία ιδιαίτερη περιοχή του δήμου με αρκετό πράσινο και μοναδική ομορφιά.

Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιωνίας φόρεσαν τις παραδοσιακές στολές από την Μακεδονία και την Ήπειρο, τη Θράκη και τον Πόντο, και πότε ως Γενίτσαροι και πότε ως Γαλαζοβράκηδες, φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μπροστά στη λίμνη του Ωραιοκάστρου για την προετοιμασία της κυκλοφορίας του ημερολογίου της νέας χρονιάς με ολοσέλιδες εικόνες.

«Είναι μια υπέροχη μικρή λίμνη που προσφέρει όσα και οι μεγάλες, ενώ η ομορφιά της σε αιφνιδιάζει» θα πει στον «ΠΟΛΙΤΗΣ news» ο Τάσος Δαουλτζόγλου, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου και θα συνεχίσει: «Για πρώτη φορά επιλέξαμε να κάνουμε την κεντρική μας φωτογράφιση εδώ και ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσαμε να κάνουμε. Παρότι είμαστε δίπλα, πολύ κοντά, νιώθουμε σαν να έχουμε πάει εκδρομή με τους φίλους μας. Όλη η διαδικασία ήταν μία εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη γιατί όλα ήταν υπέροχα», συμπληρώνει ο κ. Δαουτζόγλου.