Τετ α τετ Γαβότση -Παπακωνσταντίνου

Αυτό το φωτογραφικό ενσταντανέ μεταξύ του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση και του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο περιθώριο του εορτασμού για τα 100 χρόνια από τη σύσταση της Κοινότητας Νεοχωρούδας έδωσε τροφή για συζήτηση στα αυτοδιοικητικά πηγαδάκια.

Όμως το τι πραγματικά διημείφθη στον ολιγόλεπτο διάλογο ανάμεσα στους δύο πολιτικούς άντρες περιέγραψε -προς τιμήν του- στην εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ news» ο ίδιος ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Ουσιαστικά ο κ. Γαβότσης δεν αναζητούσε παρά την επικοινωνιακή ευκαιρία να μεταφέρει στον κ. Παπακωνσταντίνου, πως όλα όσα άσχημα του μεταφέρουν και τα αποδίδουν ως λόγια του δημάρχου, δεν είναι αλήθεια, ακόμα πως κυκλοφορούν και αναπαράγονται τον τελευταίο καιρό σε πολλά επίπεδα τα «fake news» και τέλος, σε ό,τι τον αφορά, ζήτησε «συγνώμη» για όσα είπε στο παρελθόν που τυχόν να ενόχλησαν τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και που οφείλονται στην εκρηκτικότητα και παρορμητικότητα του χαρακτήρα του δημάρχου και μόνο.