ΣΕΠΕΕ: Έως 26/11 οι δηλώσεις συμμετοχής στις εκθέσεις SVP London και Premiere Vision Manufacturing

Ο ΣΕΠΕΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής Ένδυσης Ελλάδος) θα διοργανώσει τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στις δύο μοναδικές εκθέσεις private label της Ευρώπης, την SVP London και την Premiere Vision Manufacturing. Η προθεσμία υποβολής δήλωσης συμμετοχής είναι και για τις δύο εκθέσεις στις 26 Νοεμβρίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Συνδέσμου (Ερμού 18Α, Θεσσαλονίκη, τηλ. +30 2310 257 075, E-mail: info@greekfashion.gr και Γραφείο Αθηνών: Ερμού 51, τηλ. : +30 210 32 23 979)

Ειδικότερα, η SVP London, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Ιανουαρίου 2019, είναι η μοναδική έκθεση private label στην Αγγλία που έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους σημαντικότερους retailers του χώρου με κατασκευαστές ενδυμάτων από διάφορες χώρες.
Στην τελευταία διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στις 27-28 Ιουνίου, συμμετείχαν περίπου 130 εκθέτες από όλες τις ευρωμεσογειακές χώρες όπως: Πορτογαλία, Τουρκία, Γαλλία, Αγγλία, Πολωνία, Βουλγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Μαρόκο και Τυνησία. Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 5.000 εμπορικοί επισκέπτες από την Αγγλία και διάφορες χώρες της Βόρειας Ευρώπης. Μεταξύ των εκθετών περιλαμβάνονται σχεδόν όλοι οι σημαντικοί retailers και αλυσίδες μόδας της Αγγλίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.
Στην έκθεση προβάλλονται κάθε είδους ενδύματα (γυναικεία, ανδρικά, παιδικά), εσώρουχα καθώς και αξεσουάρ.
Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη του ΣΕΠΕΕ ανέρχεται σε 365 λίρες ανά τετραγωνικό μέτρο και περιλαμβάνει το ενοίκιο του χώρου και τον βασικό εξοπλισμό (τραπέζι, καρέκλες, μοκέτα, φωτισμό, ράγες κρέμασης).

Premiere Vision Manufacturing
Η Premiere Vision Manufacturing αποτελεί ένα ειδικό τμήμα της έκθεσης Premiere Vision στο οποίο προβάλλονται οι κατασκευαστικές εταιρείες της Ευρώπης και της λεκάνης της Μεσογείου. Είναι η μοναδική έκθεση στην Ευρώπη στην οποία μπορούν να προβληθούν οι παραγωγικές επιχειρήσεις private label που έχουν την έδρα τους στην ευρωμεσογειακή ζώνη.
Στην έκθεση του Σεπτεμβρίου συμμετείχαν 140 εταιρείες από Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Τουρκία, Μαρόκο και Τυνησία. Την Premiere Vision Manufacturing επισκέφθηκαν περίπου 6.650 αγοραστές μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι γνωστότερες αλυσίδες και brands λιανικής της Ευρώπης και των ΗΠΑ.
Ο ΣΕΠΕΕ θα διοργανώσει για 4η φορά τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στην επόμενη διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 12 ως τις 14 Φεβρουαρίου του 2019 στο Παρίσι. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 463 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο και περιλαμβάνει το ενοίκιο του χώρου και τον βασικό εξοπλισμό (τραπέζι, καρέκλες, μοκέτα, φωτισμό, ράγες κρέμασης).

φωτογραφία είναι από το αρχείο του ΣΕΠΕΕ)