Ι. Φωτιάδης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου με τον συνδυασμό του Π. Σκαρλάτου

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης (Αν.Α.Σ.Α.) και υποψήφιο δήμαρχο τον Παντελή Σκαρλάτο, ανακοίνωσε ο επιχειρηματίας, Ιωάννης (Στάθης) Φωτιάδης. Όπως, μεταξύ άλλων, σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΕΜΑΣ (Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου και Σιδήρου) και του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης -Νέοι Ορίζοντες «ο τόπος χρειάζεται τους ανθρώπους της Πράξης και των Λύσεων». Σύμφωνα με τον κ. Φωτιάδη «με δήμαρχο τον Παντελή Σκαρλάτο ανοίγονται νέες προοπτικές για την ανάπτυξη του Δήμου μας».
Στη δήλωσή του ο κ. Φωτιάδης (φωτογραφία) σημειώνει τα εξής:
«Η δυναμική που έχει ο Δήμος μας είναι πολύ μεγάλη αλλά η μέχρι τώρα αξιοποίηση της είναι πολύ φτωχή.
Η διοίκηση του Δήμου απέτυχε να εκμεταλλευθεί τις δυνατότητες του τόπου μας. Φάνηκε ανίκανη όχι μόνο να υποστηρίξει την τοπική ανάπτυξη αλλά και να βελτιώσει την καθημερινότητα μας. Απέδειξε πως της λείπουν και το Σχέδιο αλλά και η Θέληση να στηρίξει την τοπική επιχειρηματικότητα και την αύξηση της τοπικής απασχόλησης.. Το μόνο που τη χαρακτήρισε ήταν η στασιμότητα και η αδράνεια. Η απώλεια ευκαιριών και η αναποτελεσματικότητα.

Ο τόπος χρειάζεται τους ανθρώπους της Πράξης και των Λύσεων. Της χρηστής διαχείρισης και του εξορθολογισμού της διοίκησης. Τους ανθρώπους που θα δώσουν μια ανάσα ανάπτυξης στην περιοχή.

Για αυτό , δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Παντελή Σκαρλάτο, με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης «αν.α.σ.α».

Όλοι μαζί θα αλλάξουμε τη ζωή μας, θα δώσουμε προοπτική στον τόπο».