Στόχος η πρωτιά για τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Γιώργο Παπακωσταντίνου

«Πάμε δυνατά», είναι το κεντρικό σύνθημα του Γιώργου Παπακωσταντίνου ο οποίος, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (2/12) ανακοίνωσε, και επισήμως, την απόφασή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του Ωραιοκάστρου. Στόχος του επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» -όπως ο ίδιος είπε- είναι πρωτιά στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019.

Στην ομιλία του ο κ. Παπακωνσταντίνου έκανε έναν σύντομο απολογισμό από τη δραστηριότητά του ως επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου την τελευταία πενταετία και παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για τον Δήμο. Μάλιστα η συγκέντρωση -στην οποία παρέστη  πλήθος κόσμου- είχε μια πρωτοτυπία, αφού ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε καλέσει με ατομική πρόσκληση τους επικεφαλής των συνδυασμών όλων των υποψηφίων δημάρχων προκειμένου να παραστούν στη συγκέντρωση και να απευθύνουν χαιρετισμό. Ανταποκρίθηκαν και παραβρέθηκαν ο επικεφαλής του συνδυασμού, «Συνεργασία τώρα», Ανέστης Πολυχρονίδης  και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη-Ανατροπή», Γρηγόρης Εδιρνέλης οι οποίοι επικρότησαν την πρωτοβουλία, αναφέρθηκαν στο έργο του Κ. Παπακωνσταντίνου από τα έδρανα της αντιπολίτευσης στον Δήμο και συμφώνησαν ότι είναι αναγκαία η κοινή προσπάθεια όλων για το Ωραιόκαστρο. Τον συνδυασμό αν.α.σ.α του Π. Σκαρλάτου εκπροσώπησε ο κ. Ματσουκατίδης.

«Πρόθεσή μας είναι να φέρουμε τον πολιτικό πολιτισμό στον Δήμο μας» είπε, μεταξύ άλλων ο κ. Παπακωσταντίνου , «και σε ό,τι μας αφορά κάναμε το πρώτο βήμα. Καλέσαμε τους συνυποψηφίους μας τώρα, όπως θα τους καλέσουμε και μετά τις εκλογές να προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον τόπο μας». Και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Μας ενώνει όλους η αγάπη μας για τον Δήμο Ωραιοκάστρου και δεν μας χωρίζει τίποτε».

Σε όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση δόθηκε μια χάρτινη οικολογική τσάντα, που περιείχε ημερολόγιο, μια πρωτότυπη ατζέντα που μετράει τις μέρες μέχρι τις εκλογές, έναν οικολογικό στυλό και μια κονκάρδα με το σήμα του συνδυασμού, «να τη φοράμε στο μέρος της καρδιάς, γιατί εμείς είμαστε περήφανοι που είμαστε με τη Δύναμη Δημιουργίας» όπως είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου.