Ωραιόκαστρο: Καθαριότητα και δρόμοι «καίνε» τη διοίκηση- Σε ποιους τομείς καταγράφεται δυσαρέσκεια από τους Ωραιοκαστρίτες

Η καθαριότητα και οι δρόμοι αναδεικνύονται σε κορυφαία προβλήματα για τους πολίτες, ενώ περισσότεροι από τους 8 στους 10 πιστεύουν ότι η ζωή στον δήμο Ωραιοκάστρου δεν βελτιώθηκε την τελευταία τετραετία.

Η δημοσκόπηση της Opinion που διενεργήθηκε για την free press εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ news» αποτυπώνει τη γνώμη που έχουν οι Ωραιοκαστρίτες για τη διοικούσα αρχή και προσωπικά για τον δήμαρχο, με περίπου 7 στους 10 να διατυπώνουν αρνητική άποψη για το πρόσωπο του κ. Αστέριου Γαβότση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην ερώτηση «Σε ποιους από τους παρακάτω τομείς εντοπίζετε τα σημαντικότερα προβλήματα του Δήμου σας και χρειάζεται πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση», οι πολίτες πρόταξαν την Καθαριότητα (61,3%), την κατάσταση του οδικού δικτύου (23,1%), τις συγκοινωνίες (19,7%), την ύδρευση/αποχέτευση (19%), το κυκλοφοριακό/στάθμευση/πάρκινγκ (9,1%), τα αδέσποτα (6,8%), το περιβάλλον (6,7%) και ακολουθούν η κατάσταση παιδικών χαρών/πλατειών, η ανεργία, η κατάσταση στα σχολεία, τα οικονομικά, η συντήρηση/ανάπτυξη πρασίνου κλπ.

Το 82,9% των πολιτών θεωρεί ότι η ζωή στον Δήμο δεν βελτιώθηκε μετά τις εκλογές του 2014, ενώ αρνητική (41,1%) και μάλλον αρνητική (25,4%) είναι η άποψή τους για τον Αστέριο Γαβότση. Ωστόσο, στο ερώτημα ποιον θα ψήφιζαν για δήμαρχο εάν γίνονταν εκλογές την ερχόμενη Κυριακή (με εκτίμηση ψήφου), ο Αστέριος Γαβότσης προηγείται με 25,8% και ακολουθούν Γιώργος Παπακωνσταντίνου με 21,9%, Ανέστης Πολυχρονίδης με 18,6%, Παντελής Τσακίρης με 14,9%, Παντελής Σκαρλάτος με 7,8%, Άγγελος Θεμελής με 6% και Γρηγόρης Εδιρνέλης με 4,2%.

Δείτε όλη τη δημοσκόπηση στον ΠΟΛΙΤΗΣ news.