Η «Θεά Τύχη» χαμογέλασε σε Ωραιοκαστρίτη- Στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Βασίλη Λάκη κατατέθηκε το «χρυσό» δελτίο του Τζόκερ

Διάσημο… έγινε για ακόμη μια φορά το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Αυτή τη φορά διότι σε πρακτορείο του κατατέθηκε –πιθανότατα από κάτοικο της περιοχής- το ένα από τα δυο υπερτυχερά δελτία της κλήρωσης της 18ης Νοεμβρίου του Τζόκερ που «έδωσε» δύο εκατομμυριούχους σε όλη τη χώρα.

Τα δυο «χρυσά» δελτία παίχτηκαν σε Ωραιόκαστρο και Αργυρούπολη και χάρισαν στους κατόχους τους από 1,5 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Ωραιοκάστρου, το τυχερό δελτίο του Τζόκερ ήταν μια απλή συμμετοχή με έξι απλές στήλες και κόστος 3 ευρώ. Κατατέθηκε στο πρακτορείο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Λάκη, στην οδό Θεσσαλονίκης & Υψηλάντου.

«Ήταν μία μεγάλη επιτυχία για το πρακτορείο μας αλλά και για το Ωραιόκαστρο. Ακούστηκε παντού, σε όλη την Ελλάδα. Όπως ήταν φυσικό χαρήκαμε και εμείς πάρα πολύ και ευχόμαστε στον υπερ-τυχερό καλοφάγωτα και, κυρίως, καλά μυαλά», είπε στην εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ news» ο κ. Αθανάσιος Πούπτσης, υπεύθυνος του πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του Βασίλη Λάκη.

Πολλά τα λεφτά

Προς το παρόν πάντως τα στοιχεία του τυχερού παραμένουν άγνωστα. «Όχι δεν εμφανίστηκε αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Αλλά και πάλι είναι δικαίωμά του αν θα θελήσει να γνωστοποιήσει το γεγονός. Είναι πολλά τα λεφτά και όλοι φοβόμαστε σε τέτοιες εποχές. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι επιλέγουν να μην εμφανιστούν», είπε ο κ. Πούπσης, ενώ σχολιάζοντας το σχετικά χαμηλό κόστος του δελτίου είπε πως σχεδόν όλοι –περίπου το 80% των παικτών- παίζουν περίπου το ίδιο ποσό, δηλαδή 3 ευρώ. «Έτσι δεν μπορείς να βγάλεις άκρη ποιος μπορεί να είναι ο ‘’χρυσός’’ τυχερός ή πότε περίπου παίχτηκε το τυχερό δελτίο», επισήμανε ο κ. Πούπτσης.

Γουρλίδικο…

Σύμφωνα, πάντως, με τον κ. Πούπτση, λόγω του φόβου, όσοι κερδίζουν μεγάλα ποσά δεν εμφανίζονται στο συνοικιακό πρακτορείο. Επιλέγουν να πάνε κατευθείαν στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ όπου καταθέτουν το δελτίο που κέρδισε και στη συνέχεια λαμβάνουν μία επιταγή. «Είναι πάρα πολλά τα χρήματα. Στον ΟΠΑΠ δεν τον ξέρει κανείς, ενώ εδώ αν εμφανιστεί, σίγουρα θα γίνει γνωστό ποιος είναι τελικά», σημείωσε ο υπεύθυνος του πρακτορείου και πρόσθεσε: «Αν εμφανιστεί δειλά δειλά μετά από καιρό, μπορεί να δώσει κάτι στο Πρακτορείο μας. Αλλά και να μη δώσει και μόνο που το πρακτορείο μας είχε αυτή τη μεγάλη επιτυχία, μας φτάνει και μας περισσεύει. Η ψυχολογία των παικτών ανεβαίνει, λέγοντας πως το πρακτορείο μας είναι ‘’γουρλίδικο’’»!

Πώς, όμως, θα συμπεριφερόταν ο κ. Πούπτσης αν ήταν εκείνος ο τυχερός; «Αν τα κέρδιζα εγώ, το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να εξασφαλίσω τα παιδιά μου. Μετά θα ευχόμουν… να μου έβαζε ο Θεός μυαλό να μην κάνω καμία ‘’χαζομάρα’’ με τόσα λεφτά, γιατί σίγουρα εύκολα μπορεί να ‘’χάσει’’ κάποιος το μυαλό του», λέει ο ίδιος.

Για την ιστορία οι τυχεροί αριθμοί στην 1967η κλήρωση του Τζόκερ ήταν 31, 33, 36, 43, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 20. Οι δυο υπερτυχεροί κέρδισαν από 1.521.830,54 ευρώ ο καθένας, ενώ το τυχερό δελτίο που παίχτηκε στην Αργυρούπολη Αττικής κόστισε μόλις 1 ευρώ.

Ακόμη δύο τυχερά δελτία βρέθηκαν –σε εκείνη την κλήρωση- στην 2η κατηγορία (5άρια) τα οποία κερδίζουν το ποσό των 48.571,08 το κάθε ένα.