Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Όνειρο Ζωής»

Μέσα σε εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η πανέμορφη και συγκινητική Xριστουγεννιάτικη εκδήλωση που ετοίμασαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Όνειρο Ζωής».

Τα παιδιά εξέπληξαν ευχάριστα όλους τους καλεσμένους, γονείς συγγενείς και φίλους, στολίζοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και παρουσιάζοντας με τραγούδια και δρώμενα μία Χριστουγεννιάτικη ιστορία, την οποία επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό της Δομής, αποσπώντας δικαίως το δυνατό και θερμό χειροκρότημα όλων. Εξαιρετική ήταν η συμμετοχή στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠ, της Παιδικής Χορωδίας «Σολ» του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η ειδική αυτή δομή λειτουργεί για 3η χρονιά στον Δήμο Ωραιοκάστρου, αποδεικνύοντας την πάρα πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το απόλυτα καταρτισμένο προσωπικό και τη στήριξη φυσικά του επικεφαλής, Βαγγέλη Κανταρτζή.

Πρόκειται για ένα χώρο χαράς, δημιουργίας και κοινωνικοποίησης, όπου μέσα από ομαδικές κυρίως δραστηριότητες προσφέρονται ευκαιρίες, στα άτομα που φιλοξενούνται, για δημιουργική απασχόληση, ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων καθημερινής ζωής, επικοινωνία, εκτόνωση και ψυχαγωγία. Όλα αυτά οδηγούν βαθμιαία στην κοινωνική τους ένταξη και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής, τόσο των ιδίων όσο και των οικογενειών τους.

Το “παρών” στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έδωσαν εκτός των άλλων, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ωραιοκάστρου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Ανέστης Πολυχρονίδης, καθώς και ο πρώην γενικός γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης Σαμαρά και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Το προσωπικό του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Όνειρο Ζωής» άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (video) και ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με υγεία και αγάπη.

Πηγή: http://www.politesoraiokastrou.gr