ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: Ποιοι είναι οι 19 νέοι «Πρωταγωνιστές» του Παντελή Τσακίρη

«Σκληρή δουλειά – πλούσιο βιογραφικό – μάχιμη καθημερινότητα» αποτελούν τρία από τα κεντρικά στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν τα νέα στελέχη που εντάσσονται στο δυναμικό του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη (φωτογραφία).

«Οι συνεργάτες που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης είναι άντρες και γυναίκες με ικανότητες που δοκιμάστηκαν στην πραγματική ζωή και που όλοι τους μοιράζονται την ίδια φλόγα, το ίδιο πάθος για τον τόπο μας. Προέρχονται από διαφορετικές ηλικίες και εκπροσωπούν αντιπροσωπευτικά καθεμία από τις τρεις δημοτικές ενότητες, την Καλλιθέα, τη Μυγδονία και το Ωραιόκαστρο. Διαθέτουν υψηλή αίσθηση καθήκοντος και διατηρούν ανοιχτό μυαλό σε νέες, αλλά ρεαλιστικές ιδέες, ενώ μέσα από την επαγγελματική και κοινωνική τους δραστηριότητα έχουν σημαντική επιρροή στην τοπική κοινωνία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Παναγιώτης Ασημεόνογλου

Γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη και από το 1989 μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κι έκτοτε εργάζεται ως καθηγητής μέσης εκπαίδευσης.

Πέρα από την επιστημονική ιδιότητά του, ο Παναγιώτης Ασημεόνογλου είναι και συγγραφέας. Το πρώτο βιβλίο του ήταν το «Σαν άνθη κερασιάς, σπουδή στο σαμουράι ζεν» (Δαιδάλεος, 2017). Πρόκειται για ένα εξαιρετικά πρωτότυπο σύγγραμμα, το οποίο γνώρισε μεγάλη αποδοχή από το αναγνωστικό κοινό.

Έναν χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε από τις ίδιες εκδόσεις το βιβλίο «Ασκήσεις Αναπνοής από τους Σοφούς της Ανατολής». Ο Παναγιώτης Ασημεόνογλου έχει επίσης γράψει το «Το εγχειρίδιο ενός Jedi, πώς το Star Wars μπορεί ν΄ αλλάξει τη ζωή σου» (iwrite, 2019), ενώ συμμετείχε στο συλλογικό έργο «Ευτυχία και πώς να την κατακτήσεις» (iwrite, 2019).

 

Στράτος Καδόγλου

Δικηγόρος στο επάγγελμα, γεννήθηκε το 1989 και από το 1994 κατοικεί στο Ωραιόκαστρο, στην περιοχή της Γαλήνης. Οι πρώτες σχολικές αναμνήσεις του ήταν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαλήνης. Εν συνεχεία φοίτησε στο 1ο και στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου και στο 1ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου.

Είναι κάτοχος δύο πτυχίων, των Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και των Νομικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Διετέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμφιθέας όπως και γραμματέας του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ωραιοκάστρου.

 

Χαράλαμπος Καζαντζίδης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Ωραιοκάστρου και σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός Γεωπληροφορικής.

Έχει διατελέσει ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός με εξειδίκευση στη φωτογραμμετρία και την τελευταία πενταετία είναι πιστοποιημένος χειριστής και υπεύθυνος τμήματος υποστήριξης Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών καθώς και υπεύθυνος τμήματος Συστημάτων Γεωπληροφορικής υψηλής ακρίβειας στην εταιρεία GeoSense.

Είναι ιδρυτικό στέλεχος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης» και μέλος του ΔΣ από την ίδρυσή του.

 

Γιώργος Καμπάκης

Γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1997 και είναι κάτοικος της περιοχής του Παλαιοκάστρου.

Είναι απόφοιτος του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου και τελειόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην προπόνηση κλειστού χώρου.

Είναι κάτοχος διπλώματος της σχολής διαιτησίας της ΕΠΣ Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί σε πολυχώρο εκδηλώσεων, καθώς και ως γυμναστής στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο Θεσσαλονίκης.

Από το 2017 είναι μέλος της εθελοντικής ομάδας ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου.

 

Λένα Κανάκη

Γεννήθηκε στο Παλαιόκαστρο, όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Ωραιοκάστρου και ιδιωτικής σχολής Λογιστικής. Η επαγγελματική της πορεία στον ιδιωτικό τομέα ξεκινάει από τις αρχές της δεκαείας του ’90. Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, σε εταιρείες πληροφορικής και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, με μεγάλη εμπειρία σε ευρωπαϊκά προγράμματα και σε προγράμματα που απευθύνονται σε ανέργους και σε πολίτες οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Σήμερα εργάζεται σε μεγάλη εμπορική και βιομηχανική εταιρεία ηλεκτρικών ειδών. Το 2014 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ωραιοκάστρου. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

 

Κώστας Καποδίστριας

Γεννήθηκε το 1982 στο Ωραιόκαστρο. Αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA από το Πανεπιστήμιο Cardiff της Ουαλίας. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και γερμανικά.

Από το 1997 έως το 2001 υπήρξε αθλητής στην ομάδα μπάσκετ «Κεραυνός» Ωραιοκάστρου. Στα φοιτητικά του χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του ΔΣ των φοιτητών στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Από το 2001 διατηρεί εταιρεία συμβούλων με κύρια δραστηριότητα την εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων σε αναπτυξιακά εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και πρωτοβουλίες.

 

Γιώργος Κασιδερόπουλος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983 και από το 1996 ζει στο Ωραιόκαστρο. Είναι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητες: α) στην Ηλεκτρολογία και β) στην Ηλεκτρονική και στον Αυτοματισμό.

Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη. Το επάγγελμα αυτό ασκεί από το 2000 μέχρι και σήμερα. Από το 2004 έως το 2016 διατηρούσε τη δική του επιχείρηση με ηλεκτρολογικό υλικό με έδρα το Ωραιόκαστρο.

Από τον Μάιο του 2016 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Θερμοδυναμικής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο τη σύνδεση, τον χειρισμό και τη συντήρηση του ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού.

Από το 2012 είναι παντρεμένος με τη Μαρία – Ευφροσύνη Βλαχάκη, με την οποία απέκτησε δύο υπέροχα παιδιά, την Αλεξάνδρα και τον Κυριάκο.

 

Χαράλαμπος Κελεπίρης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Ωραιοκάστρου και μετέπειτα από το τμήμα Τεχνικών Αερίων Καυσίμων δημόσιου ΙΕΚ. Εργάζεται από το 2002 έως και σήμερα ως υπάλληλος γραφείου με αντικείμενο τη διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων. Είχε ενεργή συμμετοχή για μια διετία στο διοικητικό συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου «Φίλιππος Παλαιοκάστρου». Είναι λάτρης της παράδοσης και επί δέκα συναπτά έτη υπήρξε ενεργό μέλος και χορευτής του Λαογραφικού Συλλόγου Μεγαλολιβαδιωτών Πάικου με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα παντρεύτηκε με την Ελένη Χριστάκογλου.

 

Δημήτρης Κιουτσούκης

Ο Δημήτρης Κιουτσούκης γεννήθηκε το 1964 στη Δράμα, όπου τελείωσε το λύκειο. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η μεγάλη αγάπη του για τη φύση ήταν αυτή που τον οδήγησε στην απόφαση να εγκαταλείψει τη θορυβώδη ζωή στην πόλη και να μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του στην περιοχή του Μελισσοχωρίου, όπου και ζει από το 1994.

Στις πλαγιές της Μυγδονίας ο Δημήτρης Κιουτσούκης φύτεψε με τη βοήθεια της οικογένειάς του 110 στρέμματα αμπελώνα. Έτσι δημιουργήθηκε το κτήμα «Καμάρα», μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση, που ασχολείται αποκλειστικά με τη βιολογική αμπελοκαλλιέργεια. Η επιχείρηση έχει κατά βάση εξαγωγικό προσανατολισμό, καθώς το 80% της παραγωγής εξάγεται σε διεθνείς αγορές.

Για να ασχοληθεί με την αμπελοκαλλιέργεια και την παραγωγή κρασιών, ο κ. Κιουτσούκης παραιτήθηκε από τη θέση του καθηγητή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην οποία είχε διοριστεί. Πριν από τον διορισμό του στη μέση εκπαίδευση, είχε δημιουργήσει τη δική του εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου σε εταιρία ζωοτροφών, είχε απασχοληθεί ως καθηγητής σε φροντιστήρια και είχε διατελέσει διευθυντής πωλήσεων Βορείου Ελλάδος σε πολυεθνική εταιρεία.

Από το 1989 ο Δημήτρης Κιουτσούκης είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Γιαπανίδου, εκπαιδευτικό, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά.

 

Δημήτρης Κουλουμπατσάνης

Γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσε στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης. Μετά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, συνέχισε τις σπουδές του στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι παντρεμένος με την Πασχαλίνα (Λίλα) Ρήγα, μεταφράστρια, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη Βασιλική και τη Στέλλα, και κατοικεί στον Δρυμό.

Από το 2008 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας (Δρυμός και Μελισσοχώρι), διατηρώντας ιδιωτική επιχείρηση.

Συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της Μορφωτικής Εκπολιτιστικής Κίνησης Νέων Μελισσοχωρίου. Παράλληλα συμμετέχει ενεργά και σε άλλες συλλογικές δράσεις για τον αθλητισμό, καθώς και την προστασία των ζώων και του φυσικού περιβάλλοντος. Έχει υπάρξει αθλητής μπάσκετ της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Μελισσοχωρίου και της Δόξας Δρυμού.

 

Ζωή Μπέγου Μπάρμπα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μπάρμπα, εκπαιδευτικό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου και μητέρα δύο παιδιών, της Δέσποινας και του Βασίλη. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Ως θιασώτης της παράδοσης συμμετέχει ενεργά στις δράσεις του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου «Ο Φίλιππος».

 

Παρασκευή Μπερμπεράκη- Νέτα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σέρβια της Κοζάνης. Κάτοικος της Γαλήνης Ωραιοκάστρου, είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Δημήτριο Νέτα και μητέρα του Θάνου και του Γιάννη. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση Ι. Νέτας & Υιοί ΑΕ, συμμετέχοντας και στο διοικητικό της συμβούλιο. Είναι απόφοιτη δημόσιου ΙΕΚ στον τομέα των Εφαρμογών Πληροφορικής, ενώ σήμερα, παράλληλα με την εργασία της, σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και διαλέξεων και είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 

Φίλιππος Μπόγιας

Γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 1973 από δύο αξιόλογους γονείς, τον Βασίλειο και την Ευφημία Μπόγια και είναι κάτοικος Παλαιοκάστρου από το 1985.

Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Ωραιοκάστρου και γνωρίζει τη γερμανική γλώσσα. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Αλεξανδρή και πατέρας δύο παιδιών.

Έχει διαγράψει την επαγγελματική του πορεία από το 1993 μέχρι και σήμερα στην οικογενειακή επιχείρηση, που βρίσκεται στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

 

Αβραάμ Νεοφυτίδης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο, όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και ασκεί το δικηγορικό επάγγελμα από το 2011. Γνωρίζει την αγγλική και τη γερμανική γλώσσα.

Είναι νομικός σύμβουλος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης», όπου προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, συμβάλλοντας στο σημαντικό και αξιόλογο φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν η διοίκηση και τα μέλη του σωματείου.

 

Βασίλης Οικονομίδης

Γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1978. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Το 2001 έλαβε Bachelor in Business Computing από το ICBS-Kingston University (αντιστοιχία ελληνικού τίτλου σπουδών: Εφαρμοσμένη Πληροφορική, πανεπιστήμιο Μακεδονίας) και το 2003 έλαβε Diploma in Business Administration επίσης από το ICBS – Kingston University (αντιστοιχία ελληνικού τίτλου σπουδών: Διοίκηση Επιχειρήσεων). Μιλάει αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.

Από το 2017 μέχρι και σήμερα είναι στέλεχος πωλήσεων στην Παπαστράτος ΑΒΕΣ για καινοτόμα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Παλαιότερα εργάστηκε μεταξύ άλλων ως σύμβουλος πωλήσεων και οικονομικός διαχειριστής σε αλυσίδα γυμναστηρίων, ως διευθυντής σπουδών σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, καθώς και ως καθηγητής Πληροφορικής και Οικονομικών.

Υπήρξε αθλητής καλαθοσφαίρισης στον «Κεραυνό Ωραιοκάστρου». Το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου.

 

Απόστολος Παζάρας

Γεννήθηκε το 1962 στην Καρδίτσα και από το 1996 κατοικεί μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Είναι δάσκαλος στο επάγγελμα. Διετέλεσε αναπληρωτής συμβούλου εκπαίδευσης στο Αννόβερο της Γερμανίας, συνεργάτης βουλευτών και υπουργών, πρόεδρος και μέλος επί σειρά ετών σε διδασκαλικούς συλλόγους, μέλος της διοικούσας νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, γενικός γραμματέας των εργαζομένων στο δημόσιο-ΕΔΟΘ, μέλος της κεντρικής επιτροπής ΔΑΚΕ ΠΕ Ελλάδος και πρόεδρος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Λάρισας, ενώ σήμερα είναι γραμματέας της Β΄ Νομαρχιακής Θεσσαλονίκης.

Είναι παντρεμένος με τη δασκάλα Αφροδίτη Καραΐσκου και πατέρας δύο παιδιών, της Βίκυς και του Γιώργου.

 

Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου

Γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1979 από δύο υπέροχους γονείς, τον Χρήστο και την Ιορδάνα, στον Πεντάλοφο, όπου ζει και εργάζεται. Είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάζεται στην οικογενειακή κτηνοτροφική επιχείρηση. Είναι παντρεμένος με τη Νένα Καρακόλη και πατέρας μίας κόρης.

 

Ιορδάνης Χασιρτζόγλου

Γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1997 από δύο αξιόλογους γονείς, τον Κωνσταντίνο και την Αναστασία Χασιρτζόγλου, και είναι κάτοικος του Ωραιοκάστρου από το 2000.

Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου και είναι τελειόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακόμη, είναι πτυχιούχος του UEFA C των αναπτυξιακών ηλικιών και κάτοχος του πιστοποιητικού επιμόρφωσης με τίτλο «Κατάρτιση – επιμόρφωση λαϊκών στελεχών στο διδακτικό και κατηχητικό έργο».

Έχει εργαστεί ως προπονητής ποδοσφαίρου στον Δημοτικό Αθλητικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου (ΔΑΣΩ), ενώ παραδίδει μαθήματα σε παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου στην κατεύθυνση των θετικών επιστημών.

Επί τέσσερα χρόνια προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του ως εκπαιδευτικός στο κοινωνικό φροντιστήριο.

 

Ιορδάνης Χριστοδουλίδης

Γεννήθηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου  κατοικεί μέχρι και σήμερα, στις 2 Απριλίου 1995 από δύο υπέροχους γονείς, τον Παρασκευά Χριστοδουλίδη και τη Γαλήνη Σισμανίδου.

Απόφοιτος του 2ου Λυκείου Ωραιοκάστρου, έχει λάβει τίτλο υψηλής εκπαίδευσης στον τομέα των επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο του UCLAN και δίπλωμα στη διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού από το πανεπιστήμιο της Minnesota.

Την έως σήμερα ακαδημαϊκή του διαδρομή συμπληρώνουν το πτυχίο του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και ο μεταπτυχιακός τίτλος στην Κοινωνική Καινοτομία από το πανεπιστήμιο Northampton.

Μιλάει την αγγλική, τη γερμανική και τη ρωσική γλώσσα.

Επαγγελματικά, έχει εργαστεί στο τμήμα καθαριότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου, καθώς επίσης σε κέντρο δεξιώσεων κι ως αντιπρόσωπος σε βιομηχανία μπαχαρικών.

Το 2015 συμμετείχε στο διεθνές επενδυτικό φόρουμ που φιλοξενήθηκε στην πόλη Βατούμ της Γεωργίας.

 

Δημήτρης Κιουτσούκης

Ο Δημήτρης Κιουτσούκης γεννήθηκε το 1964 στη Δράμα και σπούδασε στο τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Από το 1994 ζει στο Μελισσοχώρι.

Στις πλαγιές της Μυγδονίας ο Δημήτρης Κιουτσούκης φύτεψε με τη βοήθεια της οικογένειάς του 110 στρέμματα αμπελώνα δημιουργώντας το κτήμα «Καμάρα», που ασχολείται αποκλειστικά με τη βιολογική αμπελοκαλλιέργεια κι έχει εξαγωγικό προσανατολισμό, καθώς το 80% της παραγωγής εξάγεται.

Για να ασχοληθεί με την αμπελοκαλλιέργεια και την παραγωγή κρασιών, παραιτήθηκε από τη θέση του καθηγητή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Πριν από τον διορισμό του στη μέση εκπαίδευση, είχε δημιουργήσει δική του εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί σε εταιρία ζωοτροφών, σε φροντιστήρια και σε πολυεθνική εταιρεία.

Από το 1989 ο Δημήτρης Κιουτσούκης είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Γιαπανίδου, εκπαιδευτικό, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά.

(Δημοσιεύτηκε στο 5ο φύλλο της εφημερίδας του Ωραιοκάστρου ΠΟΛΙΤΗΣ news που κυκλοφορεί)