Χριστίνα Ζάπρα: Πρέπει να γίνουμε «πρωταγωνιστές ξανά»

«Συμπορεύομαι με τον Παντελή Τσακίρη γιατί πιστεύω στους νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν όραμα, θέληση, πίστη και αγάπη για τον τόπο τους». Αυτό επισημαίνει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ news» η κυρία Χριστίνα Ζάπρα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου με τους «Πρωταγωνιστές ξανά».

Η συνέντευξη της κυρίας Χριστίνας Ζάπρα έχει ως εξής:

-Κυρία Ζάπρα μπορείτε να μας δώσετε κάποιες πληροφορίες για εσάς;

Γεννήθηκα και ζω στο Ωραιόκαστρο, αυτός είναι ο τόπος μου. Εδώ έκανα την οικογένειά μου. Είμαι μητέρα δύο παιδιών και πρόσφατα έγινα και γιαγιά. Έζησα και μεγάλωσα με ανθρώπους από το Ωραιόκαστρο και τις διπλανές κοινότητες. Εδώ εργαζόμουν και εργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια.

-Γιατί αποφασίσατε να συμμετάσχετε στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές;

Συμμετέχω διότι πιστεύω στον ενεργό πολίτη, τον πολίτη που μάχεται και οραματίζεται, στοχεύει και πετυχαίνει. Αναλαμβάνοντας ο καθένας από εμάς την ευθύνη του, έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τον τόπο μας δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για μας και για τα παιδιά μας.

-Πιστεύετε ότι το νέο σύστημα αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» θα βοηθήσει στη λειτουργία του δήμου Ωραιοκάστρου;

Έχοντας ζήσει όλη μου τη ζωή στο Ωραιόκαστρο, γνωρίζω πολλούς ανθρώπους από όλες τις τοπικές κοινωνίες, Ωραιόκαστρο, Μυγδονία, Καλλιθέα. Κάθε τόπος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Εμείς πρέπει να βρούμε όλους τους συνδετικούς κρίκους που μας ενώνουν, διατηρώντας ταυτόχρονα την ιδιαιτερότητα της κάθε κοινωνίας.

-Το εκλογικό σύστημα «απαιτεί» συνεργασίες για την επόμενη μέρα. Ποια είναι η θέση σας;

Πάντα πίστευα και πιστεύω στις συνεργασίες, πιστεύω στους θετικούς ανθρώπους οι οποίοι προσφέρουν πέρα από ταμπέλες και καρέκλες. Όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε, να δουλέψουμε, να προχωρήσουμε, να αλλάξουμε τον τόπο μας και να κοιτάξουμε μπροστά.

Παίρνετε μέρος στις εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Πρωταγωνιστές ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο τον Παντελή Τσακίρη. Γιατί;

Συμπορεύομαι με τον Παντελή Τσακίρη γιατί πιστεύω στους νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν όραμα, θέληση, πίστη και αγάπη για τον τόπο τους. Πρέπει να χαράξουμε νέα πορεία, πέρα από παλιά κατεστημένα και πρακτικές που έχουν φέρει τον δήμο μας σε αυτή την θέση. Πρέπει να γίνουμε «πρωταγωνιστές ξανά»!

(Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στην έντυπη έκδοση της free press εφημερίδας του Ωραιοκάστρου ΠΟΛΙΤΗΣ news (6ο φύλλο) την οποία μπορείτε να ξεφυλλίσετε πατώντας ΕΔΩ)