Γ. Παπακωνσταντίνου: Πάμε δυνατά… -Άρθρο του επικεφαλής της «Δύναμη Δημιουργίας» και οι 21 νέοι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ*

Ανέκαθεν στεκόμασταν σταθεροί και συνεπείς στις αρχές μας, έχοντας πάντα τη σιγουριά της γνώσης για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας. Πέντε χρόνια τώρα η παρουσία μας μέσα στην κοινωνία, στο δημοτικό συμβούλιο, στην αγορά, στις γειτονιές, στους δρόμους του Δήμου μας, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και ουσιαστική.

Δε φοβηθήκαμε. Δεν κάναμε ούτε ένα βήμα πίσω. Δεν λογαριάσαμε ούτε την κούραση, ούτε τον προσωπικό, ούτε τον επαγγελματικό, ούτε καν τον οικογενειακό μας χρόνο. Δε λογαριάσαμε ούτε τα χρήματα όπως π.χ. για τις προσφυγές εναντίων της αύξησης των δημοτικών τελών ή για την προστασία του ορεινού όγκου του Δήμου μας. Δώσαμε βροντερό «παρών» για πέντε συνεχόμενα χρόνια τραβώντας έναν μοναχικό και δύσκολο δρόμο μαζί με τους πολίτες του τόπου μας, απέναντι σε μία διοίκηση που η παντοδυναμία και η αλαζονεία της έδειχνε ανίκητη. Τιμήσαμε την ψήφο των δημοτών μας ασκώντας γόνιμη, διεκδικητική και μαχητική αντιπολίτευση.

Οι επερχόμενες εκλογές ανοίγουν ένα παράθυρο Ελπίδας, Ανάπτυξης και Προοπτικής. Μία ελπίδα και μία επιλογή η οποία μπορεί να βασιστεί επάνω στην εμπειρία, την γνώση και το αποδεδειγμένα πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο. Μία πραγματική Ελπίδα ή οποία δε θα στηρίζεται ευκαιριακά στο παλιό, σε «μπαλώματα» και «αλεξιπτωτιστές» της αυτοδιοίκησης, ή σε διάττοντες αστέρες του τόπου με ένδεια πολιτικών θέσεων για τα προβλήματα του δήμου μας τα οποία άρχισαν να πληροφορούνται τους τελευταίους μήνες.

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία αυτή τη φορά να επιλέξουν με αξιοκρατικά κριτήρια, αφήνοντας πίσω επιλογές που στηρίχτηκαν σε συγγένειες, συμπάθειες και μικρο-εξυπηρετήσεις. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, δεν υπάρχουν περιθώρια για ρίσκο στη χαλαρή ψήφο σε μία αποτυχημένη διοίκηση ή στο πολλά υποσχόμενα άγνωστο.

Συνεχίζοντας την πορεία μας, παρουσιάσαμε ήδη οκτώ εκδηλώσεις με θεματικές και γεωγραφικές ενότητες του προγράμματος μας στους τομείς της Ανάπτυξης, της Οικονομικής Διαχείρισης, της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, της Ασφάλειας, της Καθαριότητας, της Παιδείας, του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, των Αδέσποτων, των περιοχών Ωραιοκάστρου, Μελισσοχωρίου, και Πενταλόφου και συνεχίζουμε με τον Δρυμό, τη Νεοχωρούδα, τη Λητή, τη Νέα Φιλαδέλφεια, το Μεσαίο, το Πετρωτό και τον Μονόλοφο.

Είμαστε οι μόνοι που έχουμε καταρτίσει πλήρες πρόγραμμα, το οποίο απορρέει από τη γνώση των προβλημάτων που ζούμε και καταγράφουμε εδώ και χρόνια. Περιμένουμε από εσάς, στις συγκεντρώσεις που ήδη πραγματοποιούμε, να το εμπλουτίσετε ακόμα περισσότερο και με τις δικές σας ιδέες και προτάσεις.

Με γνώμονα την εμπειρία, τη γνώση, τη διάθεση και τη δική σας στήριξη, προχωράμε σήμερα στην παρουσίαση ακόμη 21 στελεχών της νέας διακυβέρνησης που θα στελεχώσουν τα ισχυρά ψηφοδέλτια της παράταξης μας σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, με εμπειρία ζωής, αγάπη για τον τόπο μας και πολύ μεράκι για δουλειά. Με τη δική σας εμπιστοσύνη προχωράμε μπροστά, «ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ για το ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ».

*Ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι δημοτικός σύμβουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας»

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην free press εφημερίδα του Ωραιοκάστρου «ΠΟΛΙΤΗΣ news», όπου επίσης παρουσιάστηκαν οι 21 νέοι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Γ. Παπακωνσταντίνου.

Οι 21 νέοι υποψήφιοι είναι οι εξής:

1.Στέφανος Αρουτίδης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου

Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων, κτιρίων και βιομηχανικών χώρων και μουσικός. Απόφοιτος του ΤΕΕ Σταυρούπολης, όπου διετέλεσε μέλος και πρόεδρος του δεκαπενταμελούς. Ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις Ορεινών Καταδρομών. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Πολυχρονίδου και είναι κάτοικος Ωραιοκάστρου. Εργαζόταν από μικρή ηλικία στον κατασκευαστικό τομέα και στον χώρο της εστίασης, ενώ σήμερα εργάζεται για την Δημόσια Επιχείρηση Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Ασχολείται ενεργά με την ελληνική λαϊκή και παραδοσιακή μουσική. Ίδρυσε και είναι μέλος του μουσικού συγκροτήματος «Music Band Refrain» με εμφανίσεις σε διάφορα φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Υπήρξε μέλος και χορευτής ποντιακών συλλόγων.

2.Παντελής Γιαλακτσής

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Καλλιθέας

Ψυκτικός, απόφοιτος του 1ου ΤΕΣ Θεσσαλονίκης. Κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας. Εργάστηκε επί σειρά ετών στην «ALMACO» και σήμερα είναι υπάλληλος στην εταιρεία «Χριστοφορίδης ΑΕ». Είναι αντιπρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΤΤΑΛΟΣ Β’, Εστία Φιλαδελφέων». Ασχολείται ενεργά με τη ζωγραφική και τη διδάσκει σε παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ «Όνειρο Ζωής». Συμμετέχει σε εθελοντικές ομάδες και σε πρωτοβουλίες για την πρόοδο της περιοχής του.

3.Βασίλης Γιάμπαστος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Μυγδονίας

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός ψυκτικός Δ.Ε. Είναι παντρεμένος με την Στυλιανή Πουλέκα και έχουν τρία παιδιά, τον Δημήτρη, τη Χριστίνα – Μαρία και την Κατερίνα. Είναι κάτοικος Δρυμού. Υπήρξε καθηγητής στον ΟΑΕΔ και σε Τεχνικά Επαγγελματικά Λύκεια. Διετέλεσε κοινοτικός σύμβουλος Δρυμού από το 1995 έως το 1998 και δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Μυγδονίας από το 2003 έως το 2006. Ήταν αντιπρόεδρος επί σειρά ετών της ομάδας ποδοσφαίρου της Δόξας Δρυμού. Σήμερα είναι έφορος του γυναικείου βόλεϊ στον Μυγδονιακό.

4.Ευαγγελία Καλογήρου

Υποψήφια τοπική σύμβουλος ΔΚ Ωραιοκάστρου

Χημικός, απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στο Στρατηγικό Management (MBA) του Winchester University της Μεγάλης Βρετανίας. Κάτοικος Ωραιοκάστρου και μητέρα δύο αγοριών, των Δημήτρη και Αλέξανδρου – Ραφαήλ Τσασιταλίδη. Υπήρξε καθηγήτρια Χημείας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και σε ιδιωτικά φροντιστήρια. Εργάζεται ως επιθεωρητής πωλήσεων στη βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών «ADELCO». Διετέλεσε γραμματέας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου. Συμμετέχει σε εθελοντικές ομάδες, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

5.Σάββας Καρασαββίδης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου

Ελεύθερος επαγγελματίας. Κάτοικος Ωραιοκάστρου, παντρεμένος με την Ειρήνη Κεχαγιά, δικηγόρο και πατέρας τριών παιδιών, του Κωνσταντίνου, της Στυλιανής και της Ευαγγελίας και παππούς τεσσάρων εγγονών. Έχει διατελέσει ασφαλιστής και διευθυντής υποκαταστήματος της Interamerican επί σειρά ετών και σύμβουλος δημάρχου Ωραιοκάστρου για τέσσερα χρόνια. Υπήρξε μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, πρόεδρος του ΔΑΣΩ, μέλος της ΕΠΩΦ, χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών, κ.ά.

6.Στέλλα Λυμπέρη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου

Οικονομολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Κάτοικος Ωραιοκάστρου και μητέρα δύο παιδιών, της Εύας και του Λουκά. Εργάσθηκε στη χρηματιστηριακή εταιρεία της τράπεζας ABN – AMRO BANK στο τμήμα χρηματοοικονομικής ανάλυσης των εισηγμένων εταιρειών. Δίδασκε σε δημόσια ΙΕΚ Φορολογικό Δίκαιο και Χρηματοοικονομική Ανάλυση. Είναι επιχειρηματίας και σήμερα εργάζεται στον τομέα των Βραχυχρόνιων Μισθώσεων Ακινήτων. Διετέλεσε για τέσσερα χρόνια ταμίας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Ωραιοκάστρου, για δύο χρόνια πρόεδρος του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου και σήμερα παραμένει ως ταμίας στον ίδιο σύλλογο. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό και είναι μέλος αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.

7.Νίκος Μισαηλίδης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου

Συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Μισαηλίδου, είναι κάτοικος Ωραιοκάστρου και έχει δύο παιδιά, τον Θεόδωρο και την Ελισάβετ και πέντε υπέροχα εγγόνια. Υπήρξε επιχειρηματίας επί πολλά έτη στον χώρο της εστίασης στο Ωραιόκαστρο και ενεργό μέλος σε πολλούς αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, ενώ διετέλεσε γενικός γραμματέας στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και γενικός αρχηγός στην ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

8.Μαρία Μπίλα

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου

Φιλόλογος, απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Κάτοικος Ωραιοκάστρου. Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Νταμπαλή, μαθηματικό- εκπαιδευτικό στο 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου στο Παλαιόκαστρο και μητέρα τριών κοριτσιών, της Βασιλικής, της Ιωάννας και της Δέσποινας. Είναι καθηγήτρια εκπαιδευτικός. Διατελεί πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, όπως επίσης και αναπληρώτρια γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου. Παραδίδει φιλολογικά μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Ιερού Ναού «Τιμίου Σταυρού και Αγίας Γαλήνης» της Γαλήνης Ωραιοκάστρου.

9.Δημήτρης Μπόσκος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου

Ιατρός ακτινολόγος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοικος Παλαιοκάστρου. Πατέρας δύο παιδιών, του Μιχάλη και της Δωροθέας. Στα φοιτητικά του χρόνια εργάστηκε ως μουσικός παραγωγός και εκφωνητής δελτίων ειδήσεων στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. Ως ιατρός εργάστηκε στα νοσοκομεία Θεαγένειο, ΓΝ.Σ Κιλκίς και Παπανικολάου, στον όμιλο Euromedica, καθώς και στα νοσοκομεία G.M. Hospital of Darlington, Hospital of Haverford West, G. M. Hospital of Milton Keynes, G. M. Hospital of Bedford της Μεγάλης Βρετανίας. Σήμερα συνεργάζεται με τον όμιλο της Βιοϊατρικής. Μεταφράζει ιατρικά βιβλία από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα, γνωρίζει επίσης άπταιστα Ιταλικά και ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό και την φιλοζωία.

10.Μαρία Παπαδοπούλου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΔΕ Καλλιθέας

Ψυχολόγος- σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Μ.Α. απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και δίπλωμα κλινικής εκπαίδευσης της Α’ ψυχιατρικής Κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατοικεί στο Πετρωτό. Υπηρετεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως ψυχολόγος. Συνεργάστηκε σε ζητήματα σταδιοδρομίας/επαγγελματικού προσανατολισμού φοιτητών με το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ, καθώς και με Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού του υπουργείου Παιδείας. Ασχολήθηκε με τον κλασικό αθλητισμό, ενώ αργότερα με την ιδιότητα της εθελόντριας πυροσβέστριας προσέφερε της υπηρεσίες της στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος.

11.Μαρία Παπαδοπούλου- Βαΐδου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΔΕ Μυγδονίας

Υπάλληλος ΦΑΕ Θεσσαλονίκης. Κάτοικος Μελισσοχωρίου, παντρεμένη με τον Στέλιο Βαΐδη και μητέρα τεσσάρων παιδιών, της Φωτεινής, του Γιώργου, της Σοφίας και του Χρήστου – Στυλιανού. Εργάσθηκε για 16 χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου». Υπήρξε μέλος συλλόγων πολυτέκνων, μέλος του Αναπτυξιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Μονολόφου και άλλων εθελοντικών ομάδων.

12.Άννα Πιλιτσάκη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου

Νοσηλεύτρια, απόφοιτη του Τμήματος Νοσηλευτικής Χειρουργείου. Κάτοικος Ωραιοκάστρου, σύζυγος του Παύλου Αγαθονίκου και μητέρα τεσσάρων παιδιών, της Σοφίας, του Παναγιώτη, της Γεωργίας και της Άρτεμης. Εργάστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και σε ιδιωτικές κλινικές και ιατρεία. Υπήρξε μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου και είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Πολυτέκνων Βορείου Ελλάδος. Επίσης είναι μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Κοινωνικού Ιατρείου του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Χρήστου Τσελεπίδη», του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Η Λάμψη», και του Συλλόγου «Make A Wish – Κάνε Μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο.

13.Βασίλειος Πολίτης

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος ΔΚ Ωραιοκάστρου

Κοινωνιολόγος, απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδευτικός στο 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου. Κάτοικος Ωραιοκάστρου, παντρεμένος με τη Δήμητρα Πολίτη και πατέρας τεσσάρων παιδιών, της Παναγιώτας, της Γεωργίας, του Δημήτρη και του Γεώργιου – Ονούφριου. Εργάσθηκε στο λογιστήριο της Hellenic Catering του ομίλου Goody’s. Διετέλεσε γενικός γραμματέας και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δήμου Ωραιοκάστρου, γενικός γραμματέας, ταμίας και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου και μέλος του Συλλόγου Πελοποννησίων Βορείου Ελλάδος. Ασχολείται ενεργά με την προστασία του περιβάλλοντος και ήταν μέλος της περιβαλλοντικής ομάδας του Δήμου Ωραιοκάστρου επί σειρά ετών.

14.Μαρίνα Σεβαστίδου

Υποψήφια τοπική σύμβουλος ΔΚ Ωραιοκάστρου

Οδοντοτεχνίτρια, απόφοιτη του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ. Κάτοικος Ωραιοκάστρου, σύζυγος του Χρήστου Καναρίδη και μητέρα δύο παιδιών, του Γεωργίου και της Άννας. Εργάστηκε σε ιδιωτικά οδοντιατρεία και υπήρξε επί σειρά ετών επιχειρηματίας στον χώρο της υπόδησης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στον κλάδο της Οδοντοτεχνίας. Μιλάει άπταιστα ρωσικά και αγγλικά. Ήταν μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των παιδικών σταθμών της Παιδόπολης Ωραιοκάστρου και της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και είναι μέλος εθελοντικών ομάδων και πολιτιστικών συλλόγων.

15.Γεώργιος Σίββας

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος ΔΚ Ωραιοκάστρου

Αθλητικός δημοσιογράφος. Απόφοιτος του ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Κάτοικος Παλαιοκάστρου και παντρεμένος με την Ευαγγελία Κούτλη. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Εργάστηκε σε αθλητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες και στην MKO «Danish Refugee Council». Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και είναι μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων. Συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές ομάδες

16.Ελπίδα Σλιώμη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΔΕ Καλλιθέας

Τεχνολόγος Τροφίμων και Ποτών. Κατάγεται από τη Νεοχωρούδα. Εργάζεται σε εταιρία μαζικής εστίασης. Υπήρξε μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας. Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και είναι παίκτρια πόλο του Μακεδονικού.

17.Βασίλης Σμήλκος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Καλλιθέας

Γυμναστής, προπονητής ποδοσφαίρου. Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοικος Πενταλόφου, παντρεμένος με τη Θωμαή Τρέντη και πατέρας τριών παιδιών, του Ηλία, της Πελαγίας και του Κωνσταντίνου. Υπήρξε ποδοσφαιριστής για τρία χρόνια του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και της Δόξας Πενταλόφου στην οποία ήταν και προπονητής, όπως και πολλών άλλων σωματείων Γ’ και Δ’ Εθνικής. Δραστηριοποιήθηκε για 20 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης. Σήμερα εργάζεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Πενταλόφου.

18.Δημήτρης Στοΐλας

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος ΔΚ Ωραιοκάστρου

Μηχανοτεχνίτης, ελεύθερος επαγγελματίας. Κάτοικος Ωραιοκάστρου, παντρεμένος με τη Φιλιώ Μιχαλοπούλου και πατέρας δύο παιδιών, της Μαριάνθης και της Ελένης. Εργάστηκε παλαιότερα ως χρυσοχόος και ιδιωτικός υπάλληλος. Ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2014 με την «Ελπίδα Πολιτείας» και είναι ενεργό μέλος της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου και του Συλλόγου Κρητών και Φίλων Ωραιοκάστρου. Είναι ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα και θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ συμμετέχει και σε εθελοντικές ομάδες και συλλόγους.

19.Ελένη Τζάτσου

Υποψήφια τοπική σύμβουλος ΔΚ Ωραιοκάστρου

Συνοδός, tour operator. Απόφοιτη ΤΕΙ Λάρισας Σχολής Τουριστικών Επιχειρήσεων. Κάτοικος Παλαιοκάστρου, παντρεμένη με τον Γιάννη Ζαφειρίδη και μητέρα τριών παιδιών, του Θεόδωρου, της Κωνσταντίνας και του Βασίλειου. Εργάστηκε ως ξεναγός και ξενοδοχειακός υπάλληλος στα ξενοδοχεία «Άθως», «Dolphin», «Αύρα» στη Χαλκιδική και στο «Olympian Bay» στην Κατερίνη. Επίσης ολοκλήρωσε τις σπουδές της στον τομέα της Αισθητικής. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου και εθελοντικών ομάδων.

20.Κατερίνα Φρονίμου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου

Συνοδός, tour οperator. Απόφοιτη ΤΕΙ Λάρισας Σχολής Τουριστικών Επιχειρήσεων. Κάτοικος Ωραιοκάστρου, μητέρα τριών κοριτσιών, της Πασχαλίνας, της Αλεξάνδρας και της Μαρίας Αντωνίας, το γένος Ιακωβίδη. Εργάστηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας και επιχειρηματίας διατηρώντας τον παιδότοπο «Ντόμινο» στο Ωραιόκαστρο, όπως και ως καθηγήτρια σε δημόσια ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων. Συμμετείχε εθελοντικά ως μέλος στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Χρήστος Τσελεπίδης» και είναι ενεργό μέλος της «Εστίας Τριτέκνων Οικογενειών» και εθελοντικών ομάδων και συλλόγων με ιδιαίτερη ευαισθησία στον πολιτισμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

21.Βαγγέλης Χωλίδης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Μυγδονίας

Βιομήχανος επιχειρηματίας, χημικός, απόφοιτος Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης. Κάτοικος Λητής το γένος Τίμου, παντρεμένος με την Αγγελική Φωταρέλλη, ιατρό ογκολόγο στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και πατέρας τεσσάρων παιδιών, του Ελευθέριου, της Βασιλείας, του Κωνσταντίνου και του Λουκά. Ιδιοκτήτης εργοστασίου Χημικών και Απολυμαντικών Προϊόντων Βιομηχανίας με έδρα τη Λητή. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ένωσης Παραγωγών Απορρυπαντικών και Χημικών Βορείου Ελλάδος (ΕΠΧΒΕ). Υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Λητής. Ασχολείται ενεργά με την ιστιοπλοΐα.

(Το θέμα δημοσιεύτηκε στην έντυπη έκδοση της free εφημερίδας του Ωραιοκάστρου ΠΟΛΙΤΗΣ news την οποία μπορείτε να ξεφυλλίσετε πατώντας ΕΔΩ)