Ασφαλτόστρωση στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από τη Δευτέρα (15/4)

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 έως και την Τετάρτη 24 Απριλίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, στο τμήμα από Χ.Θ. 32+000 έως Χ.Θ. 62+000 στην κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Νέα Μουδανιά σε διάφορες θέσεις.

Επίσης, θα γίνουν εργασίες κοπής πρασίνου στα ερείσματα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και αντικατάστασης στηθαίων στο τμήμα από το ύψος του Mediterranean Cosmos έως το ύψος της Καρδίας και στις δύο κατευθύνσεις.

Για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών προβλέπεται αποκλεισμός μίας ή δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά για τις εργασίες στα ερείσματα) είτε αριστερή και μεσαία ή δεξιά και μεσαία, ανάλογα με τη θέση της επέμβασης.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα από Δευτέρα 15 Απριλίου έως και την Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στων εργασιών τις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Θέρμης και Νέων Μουδανιών, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.