Θεσ/νίκη: Στη «φάκα» της ΕΛΑΣ 24χρονος καταζητούμενος ο οποίος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 130 ετών!

«Λαβράκι» έβγαλαν για ακόμη μία φορά οι αστυνομικοί των ομάδων της ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης κατά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν σε περιοχές της πόλης. Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, κατά το τελευταίο 24ωρο δικυκλιστές των ΔΙΑΣ προχώρησαν σε συλλήψεις ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνεται ένας 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 130 ετών (!) και χρηματική ποινή ύψους 270.000 ευρώ. Σε βάρος του εκκρεμεί η σχετική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της «Προώθησης πολιτών τρίτων χωρών που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου σε ελληνικό έδαφος, κατά συρροή».

Επίσης συνελήφθησαν:

-21χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία.

-41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της ληστείας και απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών για προμήθεια – κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Να σημειωθεί ότι από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, είναι συνεχείς οι έλεγχοι που διενεργούνται με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.