Οι Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας παρουσιάζουν τα βιβλία τους στη 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Οι Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας συμμετέχουν στην 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποiείται από τις 9 έως τις 12 Μαΐου στον εκθεσιακό χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Οι νέοι τίτλοι βιβλίων, οι πιο πρόσφατες εκδόσεις και συνεργασίες αλλά και συγγραφείς – συνεργάτες του εκδοτικού οίκου θα βρίσκονται τις ημέρες διεξαγωγής της μεγάλης γιορτής του βιβλίου στη Θεσσαλονίκη στο Περίπτερο 13.

Αυτή τη χρονιά, 500 εκδηλώσεις, 300 συγγραφείς και 250 εκδότες περιμένουν τους φίλους του βιβλίου. Σημαντική θα είναι και η παρουσία μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, μεταφραστών και επαγγελματιών του κλάδου. Τιμώμενη στη φετινή διοργάνωση θα είναι η Ισπανόφωνη Λογοτεχνία. Τη 16η ΔΕΒΘ διοργανώνει το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO, τον δήμο Θεσσαλονίκης, τους Συλλόγους Ελλήνων Εκδοτών και ανεξάρτητους εκδότες, με τη στήριξη της Βουλής των Ελλήνων και υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενώ συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020.

Info:
Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
Περίπτερο 13 / stand 101
Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Διάρκεια: 9 – 12 Μαΐου 2019 / Ωράριο 09.00 – 22.00
Είσοδος ελεύθερη