Βρέθηκε το πτώμα του Δημήτρη Γραικού -Ήταν θαμμένος με το αυτοκίνητό του σε κτηνοτροφική μονάδα

Με την αποκάλυψη της σορού του Δημήτρη Γραικού δόθηκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του επιχειρηματία τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τον Νοέμβριο του 2016.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του Γραικού υποδεικνύοντας μάλιστα το σημείο όπου είχε θάψει τη σορό του: Μέσα σε κτηνοτροφική μονάδα (που ανήκει στον δράστη), στη Δυτική Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στη Χαλάστρα. Τον είχε θάψει σε βάθος πολλών μέτρων μαζί με το αυτοκίνητό του! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης ήταν έμπορος κρεάτων και ο Γραικός του είχε δώσει 17.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γραικός εξαφανίστηκε την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, του 2016. Το πρωί είχε πάει κανονικά στη δουλειά του. Μίλησε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του, ενώ από το απόγευμα της ίδιας ημέρας τα ίχνη του χάθηκαν. Σύμφωνα με όσα είχαν αναφερθεί στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» που ασχολήθηκε πολλές φορές με το θέμα, ο 59χρονος είχε φύγει εκείνο το πρωί από το σπίτι του στο Ωραιόκαστρο και πήγε στα σφαγεία Χαλάστρας για να πουλήσει κάποια ζώα. Από την πώληση εισέπραξε 17.000 ευρώ, ποσό που δημιούργησε πολλές ανησυχίες στην οικογένειά του που από την πρώτη στιγμή συνέδεε την εξαφάνιση με εγκληματική ενέργεια.