ΜΕΒΓΑΛ: Το Harmony 1% με φρούτα επιλέγει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου!

«Tα πάντα ξεκινούν από την αρμονία που νιώθουμε, από τα πιο μεγάλα μέχρι τα πιο μικρά! Το ίδιο συμβαίνει και στις καθημερινές διατροφικές μας συνήθειες. Αυτή την αρμονία μάς χαρίζουν τα Harmony 1% της ΜΕΒΓΑΛ, με πλούσια γεύση, χαμηλά λιπαρά, μέγιστη απόλαυση και όλα τα καλά του γιαουρτιού!». Αυτό επισημαίνει ΜΕΒΓΑΛ με αφορμή τη νέα της καμπάνια για το δημοφιλές γιαούρτι της και προσθέτει: «Αυτή την αρμονία ακολουθεί η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη Ελληνίδα. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή, γιατί πέρα από το ταλέντο και τους υπέροχους ρόλους που μας έχει χαρίσει, αντιπροσωπεύει μια γυναίκα της εποχής της, χαρούμενη, που προσέχει τον εαυτό της. Μια γυναίκα που γνωρίζει ότι η αρμονία κρύβεται στις μικρές καθημερινές στιγμές.
Γι΄αυτό και επιλέγει το Harmony 1% με φρούτα της ΜΕΒΓΑΛ. Παρασκευασμένο με φρέσκο γάλα λίγων ωρών από επιλεγμένες φάρμες στην καρδιά της Μακεδονίας, με ζουμερά κομμάτια φρούτων, σε πολλές απολαυστικές γεύσεις, είναι η καθημερινή συνήθεια που μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς καθόλου τύψεις. Η αρμονία κρύβεται στις μικρές καθημερινές στιγμές μας!»

Ποια είναι η ΜΕΒΓΑΛ
Η ΜΕΒΓΑΛ (Μακεδονική Βιομηχανία Γάλακτος) είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην καρδιά της παραγωγής του αγελαδινού γάλακτος, στη Μακεδονία, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει σταθερά πρώτη ύλη από 700 φάρμες της ευρύτερης περιοχής. Απασχολεί περίπου 600 εργαζόμενους, διανέμει τα προϊόντα της σε χιλιάδες σημεία πώλησης στην Ελλάδα και σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι πιστοποιημένη για την ποιότητα της πρώτης ύλης, τη γνησιότητα των προϊόντων της και την υγιεινή των παραγωγικών της διαδικασιών. Με σεβασμό στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα, υπογράφει από το 1950 περισσότερα από 170 προϊόντα.