ΕΒΕΘ: Επιδοτεί τη συμμετοχή των μελών του στη φετινή 84η ΔΕΘ

Την επιδότηση των επιχειρήσεων-μελών του αποφάσισε το ΕΒΕΘ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης) προκειμένου να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην προσεχή 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιείται στις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης.
Η ΔΕΘ του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, με Τιμώμενη Χώρα την Ινδία, μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες παγκοσμίως, φιλοδοξεί να αποτελέσει την επιχειρηματική πλατφόρμα για την ισχυροποίηση της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας μεταξύ Ινδίας και Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΒΕΘ, που -όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του- εμπράκτως στηρίζει την επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του, ενισχύοντας παράλληλα τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε την ενοικίαση μεγάλου εκθεσιακού χώρου στο Περίπτερο 16, καθαρού εμβαδού 740 τμ, προκειμένου να στεγάσει επιχειρήσεις – μέλη του, απ’ όποιον κλάδο κι αν προέρχονται, επιδοτώντας τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.
Στις επιχειρήσεις, που θα συμμετάσχουν ως εκθέτες, δίνεται μάλιστα η δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στο χώρο της Έκθεσης, με την προϋπόθεση να τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες, από το νόμο, διαδικασίες.
Αναφορικά με τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιδότησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν πατώντας ΕΔΩ ή επικοινωνώντας με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132.