Η Turkish Airlines επιλέχθηκε ξανά ως «Το πιο αξιόπιστο Brand της Τουρκίας» σε όλους τους τομείς!

Ένας από τους κορυφαίους ανεξάρτητους οργανισμούς στον κόσμο στον τομέα των εμπορικών σημάτων και της συμβουλευτικής στρατηγικής, η Brand Finance ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της αξιολόγησής της για το 2019. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η Turkish Airlines ανακηρύχθηκε ως «το πιο αξιόπιστοBrand» της Τουρκίας σε όλους τους τομείς. Ο εθνικός αερομεταφορέας, ο οποίος επανειλημμένα έχει λάβει αυτόν τον τίτλο, ενίσχυσε την ηγετική του θέση στην Τουρκία σύμφωνα με τα πρόσφατα αποτελέσματα.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο κ. İlker Aycı, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματά μας που καθόρισαν τη στρατηγική μας στο να γίνουμε η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο. Η συνέχιση της επιτυχίας των τελευταίων χρόνων καταδεικνύει ότι η απόδοσή μας είναι βιώσιμη. Αυτό δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Γνωρίζουμε την αξία της του να είσαι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας καθώς πετάμε σε 124 χώρες στον κόσμο».

Η Brand Finance, η οποία αξιολογεί χιλιάδες brands σε παγκόσμια κλίμακα μέσω των ερευνών της επικεντρώνεται στις μεταβλητές χρηματοδότησης και μάρκετινγκ, και ανακοινώνει τα αποτελέσματα της κατάταξης, τα οποία διαμορφώνονται σύμφωνα με τα κριτήρια ισχύος και αξίας του εμπορικού σήματος της παγκόσμιας κοινής γνώμης και των τομέων κάθε χρόνο από το 1996.