Η ΜΕΒΓΑΛ στηρίζει το Άσυλο του Παιδιού

Η ΜΕΒΓΑΛ ήταν χορηγός στη χαρούμενη παιδική γιορτή που διοργάνωσε το Άσυλο του Παιδιού Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του στον εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό ιστό της πόλης.

Η εταιρεία φρόντισε να προσφέρει χαρά στα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς διασκέδασε τους μικρούς της φίλους με παιχνίδια γύρω από την αγελάδα της ΜΕΒΓΑΛ, που εκείνη τη μέρα χρίστηκε πρωταγωνίστρια της γιορτής, και χάρισε σε όλους αναμνηστικά δώρα. Παράλληλα τα παιδιά απόλαυσαν τα αγαπημένα τους γιαούρτια frutomania.

Κεντρικός στόχος της διοργάνωσης ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου του Ασύλου του Παιδιού και περιελάμβανε μία ποικιλία δραστηριοτήτων με παραδοσιακά αθλήματα, δημιουργικά εργαστήρια και χορούς στους κατάφυτους χώρους του Ασύλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΜΕΒΓΑΛ -ως μία οικογενειακή επιχείρηση και στα πλαίσια της εταιρικής υπευθυνότητας- υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα δράσεων με επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια, γεγονός που πηγάζει από τη φιλοσοφία της και τις αξίες που υπηρετεί από το 1950.

Σε 30 χώρες
Η ΜΕΒΓΑΛ (Μακεδονική Βιομηχανία Γάλακτος) είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην καρδιά της παραγωγής του αγελαδινού γάλακτος, στη Μακεδονία, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει σταθερά πρώτη ύλη από 700 φάρμες της ευρύτερης περιοχής. Απασχολεί περίπου 600 εργαζόμενους, διανέμει τα προϊόντα της σε χιλιάδες σημεία πώλησης στην Ελλάδα και σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι πιστοποιημένη για την ποιότητα της πρώτης ύλης, τη γνησιότητα των προϊόντων της και την υγιεινή των παραγωγικών της διαδικασιών. Με σεβασμό στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα, υπογράφει από το 1950 περισσότερα από 170 προϊόντα.