Θεματικές ομιλίες από τον υποψήφιο βουλευτή ΝΔ νομού Κιλκίς, Κωνσταντίνο Κιλτίδη- Όλο το πρόγραμμα

Η Γουμένισσα θα είναι ο πρώτος σταθμός της πορείας του Κωνσταντίνου Κιλτίδη προς τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ο πρώην υπουργός είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Κιλκίς και την Τετάρτη 19 Ιουνίου θα μιλήσει στις 9 το βράδυ στο Κέντρο Νεότητας της Γουμένισσας.

Ο γνωστός και καταξιωμένος πολιτικός επέλεξε να πραγματοποιήσει έναν κύκλο θεματικών ομιλιών με άκρως ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα και να ενημερώσει γι’ αυτά τους κατοίκους όλου του νομού Κιλκίς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των θεματικών ομιλιών του Κωνσταντίνου Κιλτίδη, ιατρού – υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Κιλκίς έχει ως εξής:

1) Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 Γουμένισσα – Κέντρο Νεότητας και ώρα 9:00 μ.μ.
Θέμα: Εκλογές 2019 – «Οι κίνδυνοι των εθνικών υποχωρήσεων και το μεγάλο ζήτημα της αυτοδιοίκησης»

2) Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 Πολύκαστρο – Πολιτιστικό Κέντρο και ώρα 9:00 μ.μ.
Θέμα: Εκλογές 2019 – «Ανασυγκρότηση της υπαίθρου και νέα γεωργοδιατροφική πολιτική»

3) Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 Κιλκίς- Συνεδριακό Κέντρο και ώρα 9:00 μ.μ.
Θέμα: Εκλογές 2019 – «Μπροστά στη νέα πραγματικότητα, για την ασφάλεια, για τις υποδομές και την ανάπτυξη»

«Σας καλώ να δώσουμε μαζί με την Νέα Δημοκρατία τον αγώνα για να σταματήσει το καταστροφικό της έργο η λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ. Συστρατεύθηκα από την αρχή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την σωτηρία της χώρας μας. Για την ασφάλεια του τόπου μας, για την επιστροφή των παιδιών μας στην πατρίδα, για την προκοπή και τη δημιουργία των πολιτών. Γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Συνεχίζουμε με συνέπεια και προοπτική. Είμαστε μαζί, για το Κιλκίς και την Ελλάδα», αναφέρει στην πρόσκλησή του ο κ. Κιλτίδης.