Αντώνης Βασιλειάδης- Ελληνική Λύση: Δεσμεύομαι να αγωνιστώ για την ενίσχυση των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων

«Πυξίδα μας είναι το Εθνικό συμφέρον». Αυτό είναι ένα από τα μηνύματα που περνά στους Έλληνες πολίτες κατά τις καθημερινές συναντήσεις που έχει μαζί τους ο Αντώνης Βασιλειάδης, υποψήφιος βουλευτής στην  Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με την «Ελληνική Λύση».

«Είμαστε η πολιτική και οικονομική λύση. Η Ελληνική Λύση. Η Λύση με μέλλον. Η Λύση με πρόγραμμα 290 σελίδων», υπογραμμίζει ο κ. Βασιλειάδης προσθέτοντας πως «με τον Κυριάκο Βελόπουλο πάμε μπροστά. Πάμε ψηλά». Διαβεβαιώνει ακόμη πως «Είμαστε διαφορετικοί» και πως στο επίκεντρο της «Ελληνικής Λύσης» είναι οι Έλληνες και η Μακεδονία. «Η Μακεδονία είναι μία και μόνο ελληνική. Η Ελλάδα στους Έλληνες», δηλώνει ο ίδιος προσθέτοντας πως «έχουμε τη ΛΥΣΗ» και πως «σκοπός μας είναι η ανάπτυξη».

«Δεσμεύομαι να αγωνιστώ για την εξασφάλιση της λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος, για την ενίσχυση των επαγγελματιών, επιχειρήσεων, τη βιομηχανία, τον τουρισμό, τη γεωργία και κτηνοτροφία με στόχο την ανάπτυξη και την ίδρυση μίας κρατικής επενδυτικής τράπεζας. Με κύριους μετόχους τους Έλληνες πολίτες!», δηλώνει ο κ. Βασιλειάδης ο οποίος έχει καταρτίσει τους βασικούς προγραμματικούς άξονες πάνω στους οποίους θα εργαστεί όταν οι πολίτες του δώσουν τη δύναμη να αγωνιστεί γι’ αυτούς μέσα από τη Βουλή των Ελλήνων.

Βιογραφικό του Αντώνη Βασιλειάδη

Ο Αντώνης Χ. Βασιλειάδης είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ελεύθερος επαγγελματίας, 63 ετών με μεγάλη εμπειρία και γνώσεις στην νομική και οικονομική επιστήμη. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στο βιογραφικό του σημείωμα ενόψει της υποψηφιότητάς του με την «Ελληνική Λύση» στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης ο κ. Βασιλειάδης αναφέρει τα εξής:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη.
Είμαι παντρεμένος. Η σύζυγός μου, το στήριγμα μου, είναι πανεπιστημιακής μορφώσεως. Είμαι  πατέρας δύο ενήλικων μορφωμένων εργαζομένων κοριτσιών και ευτυχής παππούς ενός εγγονού ενάμιση ετών, με Μακεδονική καταγωγή και Μακεδονικό όνομα.

Είμαι Δικηγόρος και συνεργάτης στη νομική ομάδα δικηγόρων τής Ελληνικής Λύσης. Παρέχω δωρεάν νομική συμβουλή σε θέματα τραπεζικών δανείων στο γραφείο μου και ειδικά σε ανθρώπους με οικονομική αδυναμία.

Ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Υπέρβασης, το κίνημα των Δανειοληπτών κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος.

Λόγω της συνεργασίας μου ως νομικός σύμβουλος σε πολίτες και επιχειρήσεις στους τομείς του εμπορίου, της βιομηχανίας και της αγροτοβιομηχανίας, γνωρίζω τα οικονομικά και χρηματοδοτικά προβλήματα, ιδιαίτερα με κόκκινα δάνεια, πού αντιμετωπίζουν οι πολίτες, οι μικρές μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και δύναμαι να υποστηρίξω την επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων που βιώνουν στο εχθρικό οικονομικό επιχειρηματικό περιβάλλον της ελληνικής οικονομίας, οι πολίτες, όσο και οι επιχειρήσεις κατά κλάδους η μεμονωμένα.

Από μικρή ηλικία είμαι φιλόζωος υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των ζώων. Είχα την φροντίδα και την αγάπη για τα σκυλιά μου και έτσι μεγάλωσαν και τα παιδιά μου, και τα θεωρούμε μέλη της οικογενείας μας.

Στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είμαι υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Λύση με επικεφαλής τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Στόχος μας είναι μαζί να κάνουμε την Ελλάδα ένα σύγχρονο και ευρωπαϊκό κράτος, αυτοδύναμο οικονομικά, με εθνική, οικονομική και πολιτική κυριαρχία.

Οι θέσεις μου στην πολιτική και οικονομία.
ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ 290 ΣΕΛΙΔΩΝ».