Κώστας Κιλτίδης: Πρώτη θεματική ομιλία στη Γουμένισσα Κιλκίς την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 9 μμ

Από τη Γουμένισσα ξεκινάει ο κύκλος των θεματικών ομιλιών που θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας. Κωνσταντίνος Κιλτίδης. Ο κ. Κιλτίδης θα μιλήσει την Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ στο Κέντρο Νεότητας της Γουμένισσας.
Το θέμα που θα αναπτύξει ο κ. Κιλτίδης είναι «Οι κίνδυνοι των εθνικών υποχωρήσεων και το μεγάλο ζήτημα της αυτοδιοίκησης».

Επόμενος σταθμός της πορείας του Κωνσταντίνου Κιλτίδη προς τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είναι το Πολύκαστρο, ενώ ο κύκλος των θεματικών ομιλιών θα κλείσει την Πέμπτη 4 Ιουλίου στο Κιλκίς.

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ νομού Κιλκίς και πρώην υπουργός επέλεξε να πραγματοποιήσει έναν κύκλο θεματικών ομιλιών με άκρως ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα και να ενημερώσει γι’ αυτά τους κατοίκους όλου του νομού Κιλκίς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομιλιών του κ. Κιλτίδη στον νομό Κιλκίς έχει ως εξής:

1) Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 Γουμένισσα – Κέντρο Νεότητας και ώρα 9:00 μ.μ.
Θέμα:

2) Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 Πολύκαστρο – Πολιτιστικό Κέντρο και ώρα 9:00 μ.μ.
Θέμα: Εκλογές 2019 – «Ανασυγκρότηση της υπαίθρου και νέα γεωργοδιατροφική πολιτική»

3) Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 Κιλκίς- Συνεδριακό Κέντρο και ώρα 9:00 μ.μ.
Θέμα: Εκλογές 2019 – «Μπροστά στη νέα πραγματικότητα, για την ασφάλεια, για τις υποδομές και την ανάπτυξη»

«Σας καλώ να δώσουμε μαζί με την Νέα Δημοκρατία τον αγώνα για να σταματήσει το καταστροφικό της έργο η λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ. Συστρατεύθηκα από την αρχή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την σωτηρία της χώρας μας. Για την ασφάλεια του τόπου μας, για την επιστροφή των παιδιών μας στην πατρίδα, για την προκοπή και τη δημιουργία των πολιτών. Γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Συνεχίζουμε με συνέπεια και προοπτική. Είμαστε μαζί, για το Κιλκίς και την Ελλάδα», αναφέρει στην πρόσκλησή του ο κ. Κιλτίδης.