Αντώνης Βασιλειάδης-Ελληνική Λύση: Δεσμεύομαι για άμεση επαναφορά της εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας

«Δεσμεύομαι για την άσκηση ποινικών διώξεων εναντίον όλων των βασικών υπευθύνων του πολιτικού, οικονομικού και τραπεζικού εγκλήματος εναντίον της χώρας (υπογραφή μνημονίων βάσει παράνομων δανειακών συμβάσεων και εκχώρησης Εθνικής Κυριαρχίας) σε προέδρους, πρωθυπουργούς, πολιτικούς και τραπεζίτες μετά το 2009. Δεσμεύομαι για άμεση επαναφορά της Εθνικής, οικονομικής, κυριαρχίας και των συνταγματικών δικαιωμάτων υπέρ των Ελλήνων πολιτών, για την ολική αναδιάρθρωση του πολιτικού συστήματος, τον έλεγχο και την άμεση επιστροφή των κλεμμένων με συνοπτικές διαδικασίες».
Αυτό επισημαίνει, ο κ. Αντώνης Βασιλειάδης, υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Όπως τονίζει ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου «είμαστε η πολιτική και οικονομική λύση. Η Ελληνική Λύση. Η Λύση με μέλλον. Η Λύση με πρόγραμμα 290 σελίδων», προσθέτοντας πως «με τον Κυριάκο Βελόπουλο πάμε μπροστά. Πάμε ψηλά».

Διαβεβαιώνει ακόμη πως «Είμαστε διαφορετικοί» και πως στο επίκεντρο της «Ελληνικής Λύσης» είναι οι Έλληνες και η Μακεδονία. «Η Μακεδονία είναι μία και μόνο ελληνική. Η Ελλάδα στους Έλληνες», δηλώνει ο ίδιος προσθέτοντας πως «έχουμε τη ΛΥΣΗ» και πως «σκοπός μας είναι η ανάπτυξη».

Ο κ. Αντώνης Χ. Βασιλειάδης είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ελεύθερος επαγγελματίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και συνεργάτης στη νομική ομάδα δικηγόρων της Ελληνικής Λύσης, ενώ παρέχει δωρεάν νομική συμβουλή σε θέματα τραπεζικών δανείων στο γραφείο του και ειδικά σε ανθρώπους με οικονομική αδυναμία.