Αντώνης Βασιλειάδης-Ελληνική Λύση: Θα προσφύγουμε στο ευρωπαϊκό δικαστήριο εναντίον όλων των δανειακών συμβάσεων

Δεσμεύομαι για την προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο εναντίον όλων των παράνομων δανειακών συμβάσεων. Την αγωγή αποζημίωσης εναντίον της Τρόικα και του ΔΝΤ για τις ζημίες που προκάλεσε στην Ελλάδα». Αυτό επισημαίνει, ο κ. Αντώνης Βασιλειάδης, υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «το πόρισμα του Αρείου Πάγου λέει ότι το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ της οποίας ήταν διευθυντής ο Γεωργίου, παράλληλα στέλεχος του ΔΝΤ (ναι καλά ακούσατε του ΔΝΤ), ζημίωσε το ελληνικό κράτος 210 δισ. ευρώ. ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΕΣ 210.000 ΕΚ ΕΥΡΩ !!! 210.000.000.000 ΕΥΡΩ εσύ και τα παιδιά σου τα χρεώθηκαν».

Όπως τονίζει ο κ. Βασιλειάδης ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου «είμαστε η πολιτική και οικονομική λύση. Η Ελληνική Λύση. Η Λύση με μέλλον. Η Λύση με πρόγραμμα 290 σελίδων», προσθέτοντας πως «με τον Κυριάκο Βελόπουλο πάμε μπροστά. Πάμε ψηλά».

Διαβεβαιώνει ακόμη πως «Είμαστε διαφορετικοί» και πως στο επίκεντρο της «Ελληνικής Λύσης» είναι οι Έλληνες και η Μακεδονία. «Η Μακεδονία είναι μία και μόνο ελληνική.

Η Ελλάδα στους Έλληνες», δηλώνει ο κ. Αντώνης Βασιλειάδης προσθέτοντας πως «έχουμε τη ΛΥΣΗ» και πως «σκοπός μας είναι η ανάπτυξη».

Ο κ. Αντώνης Χ. Βασιλειάδης είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ελεύθερος επαγγελματίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και συνεργάτης στη νομική ομάδα δικηγόρων της Ελληνικής Λύσης, ενώ παρέχει δωρεάν νομική συμβουλή σε θέματα τραπεζικών δανείων στο γραφείο του και ειδικά σε ανθρώπους με οικονομική αδυναμία.