Εργασίες συντήρησης σε τρεις οδικούς άξονες από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας- Πού και πότε θα γίνουν

Εργασίες συντήρησης σε τμήματα δυο επαρχιακών οδικών αξόνων και μιας εθνικής οδού προγραμματίζει για το προσεχές χρονικό διάστημα η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού της νησίδας της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, στο τμήμα από την έξοδο της Περαίας έως τη διασταύρωση του αεροδρομίου, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας. Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 9.00 π.μ.

Εναλλάξ κυκλοφορία

Επίσης, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 28η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 έως και την ερχόμενη Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019. Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα επί της 28ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου, στο οδικό τμήμα από την είσοδο του οικισμού Πλαγιαρίου και για μήκους 1.600 μέτρων με κατεύθυνση προς την 27 Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία. Οι συγκεκριμένες εργασίες θα εκτελούνται ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.30 π.μ.

Στη ΝΕΟ Θεσ/νίκης- Κιλκίς

Τέλος. εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στη ΝΕΟ Θεσσαλονίκης-Κιλκίς από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 έως την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης Μονολόφου έως τα όρια νομού Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Κιλκίς και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 07:00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Κιλκίς.
2. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ των ορίων του νομού Θεσσαλονίκης έως τη διασταύρωση Μονολόφου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 07:00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 έως την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.