Αντώνης Βασιλειάδης- Ελληνική Λύση: Δεσμεύομαι για ανασυγκρότηση της οικονομίας και στήριξη της ελληνικής οικογένειας

«Δεσμεύομαι για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας με έμφαση στην πρωτογενή, δευτερογενή παραγωγή και την μεταποίηση με στόχο από 17% σήμερα σε 50% με την μέγιστη εσωτερική προστιθέμενη αξία του τελικού προϊόντος. Για την ενίσχυση των εισοδημάτων των μισθωτών, των νέων επιστημόνων και συνταξιούχων με την επίτευξη της ανάπτυξης. Για την οικονομική στήριξη της οικογένειας, της πολύτεκνης οικογένειας (και με δύο παιδιά) και των νέων ζευγαριών. Για την στήριξη της καινοτομίας στις επιχειρήσεις, την προώθηση και ανάπτυξη της υψηλής τεχνολογίας για προϊόντα τεχνολογικά προηγμένα με κίνητρο την γενναία μείωση των συντελεστών φορολογίας για τις επιχειρήσεις και κίνητρο για νέες θέσεις εργασίας των νέων επιστημών και παραμονή στην χώρα τους».

Αυτό επισημαίνει, ο κ. Αντώνης Βασιλειάδης, υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Όπως τονίζει ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου «είμαστε η πολιτική και οικονομική λύση. Η Ελληνική Λύση. Η Λύση με μέλλον. Η Λύση με πρόγραμμα 290 σελίδων», προσθέτοντας πως «με τον Κυριάκο Βελόπουλο πάμε μπροστά. Πάμε ψηλά».

Διαβεβαιώνει ακόμη πως «Είμαστε διαφορετικοί» και πως στο επίκεντρο της «Ελληνικής Λύσης» είναι οι Έλληνες και η Μακεδονία. «Η Μακεδονία είναι μία και μόνο ελληνική. Η Ελλάδα στους Έλληνες», δηλώνει ο ίδιος προσθέτοντας πως «έχουμε τη ΛΥΣΗ» και πως «σκοπός μας είναι η ανάπτυξη».

Ο κ. Αντώνης Χ. Βασιλειάδης είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ελεύθερος επαγγελματίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και συνεργάτης στη νομική ομάδα δικηγόρων της Ελληνικής Λύσης, ενώ παρέχει δωρεάν νομική συμβουλή σε θέματα τραπεζικών δανείων στο γραφείο του και ειδικά σε ανθρώπους με οικονομική αδυναμία.