Κ. Κιλτίδης: Συνεχίζει την περιοδεία στο νομό Κιλκίς- Πού θα βρίσκεται σήμερα Κυριακή (23/6)

Την περιοδεία του σε όλο τον νομό Κιλκίς συνεχίζει αυτές τις μέρες ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ νομού Κιλκίς, Κώστας Κιλτίδης παράλληλα με τις θεματικές εκδηλώσεις τις οποίες έχει προγραμματίσει ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου

Ειδικότερα, σήμερα, Κυριακή, 23 Ιουνίου, το απόγευμα ο κ. Κιλτίδης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις εξής περιοχές:
Ποντοκερασιά
Παρόχθιο
Κοκκινιά
Μελισσουργειό 6:45 μμ (Καφενείο του Φάνη)
Αγ. Αντώνιος
Αγ. Μάρκος
Μεταξοχώρι
Διπόταμος
Τέρπυλλος 8:00 μμ (Καφέ του Τσέλιου)

Όσον αφορά δε στις θεματικές εκδηλώσεις επόμενος σταθμός της πορείας του Κωνσταντίνου Κιλτίδη προς τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είναι το Πολύκαστρο την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, στις 9 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο. Το θέμα που θα αναπτύξει ο κ. Κιλτίδης είναι άκρως επίκαιρο: «Ανασυγκρότηση της υπαίθρου και νέα γεωργοδιατροφική πολιτική», καθώς ο ίδιος υπηρέτησε από τα πρώτα του βήματα την υπαιθροκεντρική πολιτική για τη χώρα και την είχε πάντα στο επίκεντρο.

Ο συγκεκριμένος κύκλος των θεματικών ομιλιών θα κλείσει την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 στο Κιλκίς, στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης στις 9:00 το βράδυ με θέμα «Μπροστά στη νέα πραγματικότητα, για την ασφάλεια, για τις υποδομές και την ανάπτυξη».

«Η προεκλογική περιπέτεια συνεχίζεται. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση… », γράφει στο μήνυμά του ο κ. Κώστας Κιλτίδης, ιατρός- υποψήφιος βουλευτής ΝΔ νομού Κιλκίς.