Φάνης Παπάς: Θα ξαναζωντανέψουμε τη χαμένη επιχειρηματικότητα της Β’ Θεσσαλονίκης!

«Μέλημά μας είναι να ζωντανέψουμε ξανά τη χαμένη επιχειρηματικότητα της Β’ Θεσσαλονίκης. Εδώ, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δέλτα, η καρδιά του επιχειρείν δυστυχώς τα τελευταία χρόνια χτυπά εξασθενημένα. Τα χτυπήματα που δέχτηκε από τις ιδεοληπτικές πολιτικές της απερχόμενης κυβέρνησης ήταν δυσβάσταχτα. Η πολιτική αλλαγή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας βρίσκει εδώ την καλύτερη εφαρμογή της».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Φάνης Παπάς, στην ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση που διοργάνωσε στον αύλειο χώρο του συνεδριακού κέντρου της Σίνδου, στην έδρα του Δήμου Δέλτα.

Ο κ. Παπάς απευθυνόμενος στους πολίτες, που έδωσαν το παρών από όλες τις περιοχές του Δήμου, τη Σίνδο, τα Διαβατά, τη Νέα Μαγνησία, το Καλοχώρι, τη Χαλάστρα, το Ανατολικό, τα Κύμινα, τα Μάλγαρα και τη Βραχιά, μίλησε για τις δυνατότητες και τις προτεραιότητες της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα, τη μεταποίηση, τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις.

Ο κ. Παπάς είπε ότι «αποτελεί προτεραιότητα η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της αναπτυξιακής διαδικασίας, μέσα από την παροχή κινήτρων, μέσα από τη μείωση της φορολογίας, μέσα από στοχευμένα μέτρα ενδυνάμωσης του επιχειρείν, μέσα από τον δραστικό περιορισμό της γραφειοκρατίας. Όλα αυτά αποτελούν εμπόδιο στην παραγωγική ανάταξη μιας περιοχής, που είναι αμιγώς παραγωγική, καθώς είναι κέντρο της αγροτικής παραγωγής, της μεταποίησης, του διαμετακομιστικού εμπορίου, της βιομηχανίας και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Οφείλουμε να ζωντανέψουμε ξανά τη ΒΙΠΕ. Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε τις υποδομές. Οφείλουμε να ενισχύσουμε τις εξαγωγές και την εξωστρέφεια των προϊόντων μας. Οφείλουμε να δούμε ξανά το πλαίσιο για τις μεταφορές, το διαμετακομιστικό εμπόριο, τα logistics. Για να κάνουμε ξανά πρωταγωνίστρια αυτή την περιοχή κι όχι για να μετράμε απώλειες, λόγω ιδεοληψιών. Η πολιτική αλλαγή έρχεται στις 7 Ιουλίου και με τη δική σας ισχυρή εντολή, η αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ θα εφαρμόσει το κοστολογημένο σχέδιό της για την Ελλάδα της ανάπτυξης και της δημιουργίας».

Ο κ. Παπάς συζήτησε με τους πολίτες τα προβλήματα της περιοχής και μίλησε για την επόμενη μέρα, μιας ισχυρής αυτοδύναμης Ελλάδας, η οποία εγγυάται την ανάταξη αυτού του ευλογημένου τόπου και των ανθρώπων του. Μια επόμενη μέρα με νέα πνοή, αισιοδοξία και σθένος παντού:

-Στην πρωτογενή παραγωγή (καλλιέργεια ρυζιού, μυδιών, κτηνοτροφία κ.ά.).
-Στη βιοτεχνία και βιομηχανία.
-Στις μεταφορές και το διαμετακομιστικό εμπόριο (logistics).
-Στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, την ξεχασμένη άλλοτε «ραχοκοκκαλιά» της ελληνικής οικονομίας.

«Η επόμενη μέρα έρχεται. Είμαστε έτοιμοι. Πάμε δυνατά», τόνισε ο κ. Παπάς