Ν. Ταχιάος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Αυτό που θέλω και ήθελα πάντα ήταν να προσφέρω στην πόλη

«Αυτό που θέλω και ήθελα πάντα ήταν να προσφέρω στην πόλη. Θεωρώ ότι ως βουλευτής της κυβέρνησης θα μπορέσω να βοηθήσω ακόμη περισσότερο, δίνοντας λύσεις και προφέροντας έργο για την Θεσσαλονίκη» τόνισε σε συνέντευξη του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη Νίκος Ταχιάος, αναφερόμενος στην απόφασή του να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Ταχιάος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση του κ. Μητσοτάκη να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, παρά το γεγονός ότι έβγαινε από έναν πολύμηνο και δύσκολο αγώνα «Ξέρω πότε να τελειώνω με τα συναισθήματά μου και να βλέπω τα πράγματα ρεαλιστικά. Ο στόχος μου είναι να είμαι χρήσιμος για την Θεσσαλονίκη» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας της Νέα Δημοκρατία τόνισε πως « η παράταξη έχει αλλάξει πολύ και με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτά τα χρόνια στο τιμόνι. Σήμερα η ΝΔ μιλάει διαφορετικά με την κοινωνία, απευθύνεται σε όλους και δεν μένει στα κομματικά στεγανά. Πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι ψήφισαν άλλα κόμματα, καταλαβαίνουν σήμερα ότι πρέπει να στηρίξουν την Ν.Δ όχι μόνο για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για ν’ αλλάξει ρότα η Ελλάδα»

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα συνεργαστεί με τον νέο δήμαρχο κ. Ζέρβα, ο υποψήφιος βουλευτής επεσήμανε πως καταλαβαίνει την ανάγκη να υπάρξει συνεργασία για να προχωρούν τα θέματα της Θεσσαλονίκης και τόσο ο ίδιος όσο και η παράταξη του στο δήμο Θεσσαλονίκης, θέλουν να έχουν θετική στάση και εποικοδομητική παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο.