Ποιες εταιρείες βραβεύτηκαν στα «Αιωνόβια Brands 2019»

Τα «Αιωνόβια Brands 2019» βραβεύτηκαν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Μαρούσι Αττικής από το Οικονομικό Περιοδικό «The Busuness Review», υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΕΒΕΑ, και ΣΕΛΠΕ). Μεταξύ των επιχειρήσεων που βραβεύτηκαν είναι και η βορειοελλαδική ΜΕΒΓΑΛ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλίες που είχαν θέμα «Η Συνταγή της διαχρονικής ιστορικής επιτυχίας των επιχειρήσεων» με ομιλητές εκπροσώπους φορέων και επιχειρήσεων.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν και η κυρία Μαίρη Χατζάκου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ η οποία ανέπτυξε το θέμα «70 χρόνια ΜΕΒΓΑΛ-Μια ιστορική ελληνική οικογενειακή επιχείρηση».

Χαιρετισμό απηύθυνε ο ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Επίσης,ο Αντώνης Μακρής, πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος, μίλησε με θέμα «Σε τι πρέπει να βοηθήσει το Κράτος τις εταιρείες του Λιανεμπορίου για να μπορέσουν να αναπτυχθούν περισότερο στο μέλλον» και ο κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος, αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, μίλησε με θέμα «Εξωστρέφεια: μονόδρομος για την επιτυχημένη πορεία των Επιχειρήσεων»

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Τελετή Βράβευσης των εταιρειών και των brand που έχουν γράψει ιστορία εδώ και 124-70-50-30 χρόνια.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, εκτός από τις βραβευθείσες εταιρείες, προσωπικότητες και στελέχη από το χώρο της Βιομηχανίας, του Εμπορίου, Γενικοί Διευθυντές, Managers και εκπρόσωποι Ελληνικών και Πολυεθνικών επιχειρήσεων καθώς και δημοσιογράφοι από την τηλεόραση και τον τύπο.

«Τα εντυπωσιακά συμπεράσματα μετά την επιτυχία της εκδήλωσης, είναι ότι οι οικογενειακές επιχειρήσεις στη χώρα μας συνεχίζουν με τις 2ες, 3ες και 4ες γενιές να μεγαλώνουν και να επιβιώνουν παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε.

Με την πρωτοβουλία μας αυτή, επιδιώκουμε αυτό να αποτελέσει το έναυσμα για την ιδιωτική πρωτοβουλία να συνεχίζει να δημιουργεί και να προσφέρει στον τόπο μας ευημερία και ανάπτυξη, θυμίζοντάς μας κάθε φορά πως η επιχειρηματικότητα έχει λαμπρό παρελθόν, ισχυρό παρόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον», σημειώνεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών.

Οι εταιρείες που βραβεύτηκαν είναι:

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΨΑ Α.Ε.- ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ-UNI PHARMA – ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ ΑΒΕΕ – ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ – ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 3ΑΛΦΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ & ΥΙΟΣ – ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε.- GLOBAL LINK-MΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΤ – ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΤΙΔΗ – ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΒΙΟΜ.& ΠΤΗΝΟΤΡOΦΙΚΗ Α.Ε.- ACTION GLOBAL COMMUNICATIONS HELLAS – ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΟΛΥΚΑΛΑ – ELBISCO.