ΑΝΤΩΝΗΣ Χ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, υπ. Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης – «Ελληνική Λύση»: 10 δεσμεύσεις για την οικονομία και την κοινωνία

«Είμαστε η πολιτική και οικονομική λύση. Η Ελληνική Λύση. Η Λύση με μέλλον. Η Λύση με πρόγραμμα 290 σελίδων», υπογραμμίζει ο κ. Αντώνης Βασιλειάδης, υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου προσθέτοντας πως «με τον Κυριάκο Βελόπουλο πάμε μπροστά. Πάμε ψηλά». Διαβεβαιώνει ακόμη πως «Είμαστε διαφορετικοί» και πως στο επίκεντρο της «Ελληνικής Λύσης» είναι οι Έλληνες και η Μακεδονία. «Η Μακεδονία είναι μία και μόνο ελληνική. Η Ελλάδα στους Έλληνες», δηλώνει ο ίδιος προσθέτοντας πως «έχουμε τη ΛΥΣΗ» και πως «σκοπός μας είναι η ανάπτυξη».

Ο Αντώνης Χ. Βασιλειάδης είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ελεύθερος επαγγελματίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και συνεργάτης στη νομική ομάδα δικηγόρων της Ελληνικής Λύσης, ενώ παρέχει δωρεάν νομική συμβουλή σε θέματα τραπεζικών δανείων στο γραφείο του και ειδικά σε ανθρώπους με οικονομική αδυναμία.

Ενόψει των εθνικών εκλογών ο κ. Βασιλειάδης ανέλαβε ενώπιον των Ελλήνων πολιτών δεσμεύσεις σε 10 άξονες.

Ειδικότερα, όπως τονίζει «δεσμεύομαι να αγωνιστώ για:

  1. Την εξασφάλιση της λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος, για την ενίσχυση των επαγγελματιών, επιχειρήσεων, τη βιομηχανία, τον τουρισμό, τη γεωργία και κτηνοτροφία με στόχο την ανάπτυξη και την ίδρυση μίας κρατικής επενδυτικής τράπεζας ΜΕ ΚΥΡΙΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
  2. Τη δημιουργία κράτους πρόνοιας και οριστική λύση ΜΕ ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ και ρύθμιση των κόκκινων δανείων με νομικούς λόγους, με αποδεδειγμένη την ανυπαίτια αδυναμία βάσει άρθρων Α.Κ. 288-388 και των δανείων με ρήτρα ελβετικού φράγκου με νομοθετική ρύθμιση βάσει  της πάγιας πλέον νομολογίας του ΔΕΕ,   για την προστασία της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων. Οι τράπεζες παίζουν πλέον σκληρά και χρησιμοποιούν όλα τα μέσα γιατί έχουν την οικονομική δυνατότητα, αλλά και περισσότερα πλεονεκτήματα από το νόμο. Σημειωτέον ότι τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει το δίκαιο της αναγκαστικής εκτέλεσης, δηλαδή των πλειστηριασμών και πολλά δικονομικά δικαιώματα άμυνας των οφειλετών καταργήθηκαν.

Τη νομοθετική ρύθμιση του δικαιώματος των δανειοληπτών προτίμησης και εξαγοράς των κόκκινων δανείων τους από τα Funds.

Τη νομοθέτηση της προστασίας πρώτης κατοικίας.

  1. Την εγκαθίδρυση της οικονομικής, φορολογικής και τραπεζικής δικαιοσύνης με γνώμονα την εφαρμογή του δικαίου υπέρ των Ελλήνων πολιτών και των ελληνικών επιχειρήσεων. Την επέκταση της ρύθμισης των 120 δόσεων σε όλους και στα νομικά πρόσωπα.
  2. Την άσκηση ποινικών διώξεων εναντίον όλων των βασικών υπευθύνων του πολιτικού, οικονομικού και τραπεζικού εγκλήματος εναντίον της χώρας (υπογραφή μνημονίων βάσει παράνομων δανειακών συμβάσεων και εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας) σe προέδρους, πρωθυπουργούς, πολιτικούς και τραπεζίτες μετά το 2009.

Άμεση επαναφορά της Εθνικής, οικονομικής, κυριαρχίας και των συνταγματικών δικαιωμάτων υπέρ των Ελλήνων πολιτών.

Την ολική αναδιάρθρωση του πολιτικού συστήματος ,έλεγχος και άμεση επιστροφή των κλεμμένων με συνοπτικές διαδικασίες.

  1. Την προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο εναντίον όλων των παράνομων δανειακών συμβάσεων.

Την αγωγή αποζημίωσης εναντίον της Τρόικα και του ΔΝΤ για τις ζημίες που προκάλεσε στην Ελλάδα.

Το πόρισμα του Αρείου Πάγου λέει ότι το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ της οποίας ήταν διευθυντής ο Γεωργίου, παράλληλα στέλεχος του ΔΝΤ (ναι καλά ακούσατε του ΔΝΤ), ζημίωσε το Ελληνικό κράτος 210 δισ. ευρώ. ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΕΣ 210.000 ΕΚ ΕΥΡΩ !!! 210.000.000.000 ΕΥΡΩ εσύ και τα παιδιά σου τα χρεώθηκαν.

  1. Την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας με έμφαση στην πρωτογενή, δευτερογενή παραγωγή και την μεταποίηση με στόχο από 17% σήμερα σε 50% με την μέγιστη εσωτερική προστιθέμενη αξία του τελικού προϊόντος.

Την ενίσχυση των εισοδημάτων των μισθωτών, των νέων επιστημόνων    και συνταξιούχων  με την επίτευξη της ανάπτυξης.

Την οικονομική στήριξη της οικογένειας, της πολύτεκνης οικογένειας (και με δύο παιδιά) και των νέων ζευγαριών.

Την στήριξη της καινοτομίας στις επιχειρήσεις, την προώθηση και ανάπτυξη της υψηλής τεχνολογίας για προϊόντα τεχνολογικά προηγμένα  με  κίνητρο την γενναία μείωση των συντελεστών φορολογίας για τις επιχειρήσεις και κίνητρο για νέες θέσεις εργασίας των νέων επιστημών και παραμονή στην χώρα τους.

  1. Την επίλυση των Εθνικών θεμάτων με έμφαση στα ιδεώδη του Ελληνισμού, της Ορθοδοξίας, της Ιστορίας μας και την ακύρωση της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών εις βάρος της Μακεδονίας μας.

Η Μακεδονία είναι μόνο ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Τη σύσταση μίας δεύτερης επιτροπής για τη διεκδίκηση των χρημάτων που μας οφείλει η Γερμανία από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

  1. Την επίλυση των προβλημάτων ασφάλειας των πολιτών, την πρόληψη και την αυστηροποίηση των ποινών. Την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης με επαρκή φύλαξη των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων.
  2. Τη ριζική αναδιάρθρωση της δημόσιας και της φορολογικής διοίκησης, προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.

Την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων των Ελλήνων από την υπερφορολόγηση, την δαιδαλώδη φορολογική νομοθεσία, τον εγκλωβισμό των πολιτών για πολλά χρόνια στα φορολογικά δικαστήρια.

Την ΑΚΥΡΩΣΗ του αντισυνταγματικού  νόμου φορολογίας ακινήτων όπως διαχρονικά διαμορφώθηκε από ΕΤΗΔΕ σε ΕΤΑΚ τέλος σε ΕΝΦΙΑ και ειδικά την άμεση κατάργηση και ακύρωση του τιμωρητικού πρόσθετου φόρου ακινήτων ΕΝΦΙΑ.

  1. Τη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος, (για παράδειγμα, 15% φόρος εισοδήματος στις επιχειρήσεις και προοδευτικά στο 9%)και προοδευτική φορολόγηση για τα φυσικά πρόσωπα με συνυπολογισμό εσόδων εξόδων με αποτέλεσμα τη μεγάλη μείωση στην απόδοση φόρου, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και ως συνέπεια την κατάργηση των φορολογικών τεκμηρίων.

Ο κ. Αντώνης Χ. Βασιλειάδης είναι υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με την «Ελληνική Λύση».

Διεύθυνση πολιτικού γραφείου: Εθνικής Αντιστάσεως 129, Καλαμαριά, τηλ. 6936896012.

(Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην Ειδική Εκλογική Έκδοση της free press εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ news»)