Αντώνης Βασιλειάδης- Ελληνική Λύση: Δεσμεύομαι για ακύρωση του νόμου φορολόγησης ακινήτων

«Δεσμεύομαι για τη ριζική αναδιάρθρωση της δημόσιας και της φορολογικής διοίκησης, προς όφελος των Ελλήνων πολιτών. Για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων των Ελλήνων από την υπερφορολόγηση, την δαιδαλώδη φορολογική νομοθεσία, τον εγκλωβισμό των πολιτών για πολλά χρόνια στα φορολογικά δικαστήρια». Αυτό επισημαίνει, ο κ. Αντώνης Βασιλειάδης, υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου και προσθέτει: «Δεσμεύομαι για την ΑΚΥΡΩΣΗ του αντισυνταγματικού νόμου φορολογίας ακινήτων όπως διαχρονικά διαμορφώθηκε από ΕΤΗΔΕ σε ΕΤΑΚ τέλος σε ΕΝΦΙΑ και ειδικά την άμεση κατάργηση και ακύρωση του τιμωρητικού πρόσθετου φόρου ακινήτων ΕΝΦΙΑ».

Όπως τονίζει ο κ. Βασιλειάδης ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου «είμαστε η πολιτική και οικονομική λύση. Η Ελληνική Λύση. Η Λύση με μέλλον. Η Λύση με πρόγραμμα 290 σελίδων», προσθέτοντας πως «με τον Κυριάκο Βελόπουλο πάμε μπροστά. Πάμε ψηλά».

Διαβεβαιώνει ακόμη πως «Είμαστε διαφορετικοί» και πως στο επίκεντρο της «Ελληνικής Λύσης» είναι οι Έλληνες και η Μακεδονία. «Η Μακεδονία είναι μία και μόνο ελληνική. Η Ελλάδα στους Έλληνες», δηλώνει ο ίδιος προσθέτοντας πως «έχουμε τη ΛΥΣΗ» και πως «σκοπός μας είναι η ανάπτυξη».

Ο κ. Αντώνης Χ. Βασιλειάδης είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ελεύθερος επαγγελματίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και συνεργάτης στη νομική ομάδα δικηγόρων της Ελληνικής Λύσης, ενώ παρέχει δωρεάν νομική συμβουλή σε θέματα τραπεζικών δανείων στο γραφείο του και ειδικά σε ανθρώπους με οικονομική αδυναμία.