Αντώνης Βασιλειάδης- Ελληνική Λύση: Δεσμεύομαι για μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος

«Δεσμεύομαι για τη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος (για παράδειγμα, 15% φόρος εισοδήματος στις επιχειρήσεις και προοδευτικά στο 9%) και προοδευτική φορολόγηση για τα φυσικά πρόσωπα με συνυπολογισμό εσόδων εξόδων με αποτέλεσμα τη μεγάλη μείωση στην απόδοση φόρου, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και ως συνέπεια την κατάργηση των φορολογικών τεκμηρίων». Αυτό επισημαίνει, ο κ. Αντώνης Βασιλειάδης, υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Όπως τονίζει ο κ. Βασιλειάδης ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου «είμαστε η πολιτική και οικονομική λύση. Η Ελληνική Λύση. Η Λύση με μέλλον. Η Λύση με πρόγραμμα 290 σελίδων», προσθέτοντας πως «με τον Κυριάκο Βελόπουλο πάμε μπροστά. Πάμε ψηλά».

Διαβεβαιώνει ακόμη πως «Είμαστε διαφορετικοί» και πως στο επίκεντρο της «Ελληνικής Λύσης» είναι οι Έλληνες και η Μακεδονία. «Η Μακεδονία είναι μία και μόνο ελληνική. Η Ελλάδα στους Έλληνες», δηλώνει ο ίδιος προσθέτοντας πως «έχουμε τη ΛΥΣΗ» και πως «σκοπός μας είναι η ανάπτυξη».

Ο κ. Αντώνης Χ. Βασιλειάδης είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ελεύθερος επαγγελματίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και συνεργάτης στη νομική ομάδα δικηγόρων της Ελληνικής Λύσης, ενώ παρέχει δωρεάν νομική συμβουλή σε θέματα τραπεζικών δανείων στο γραφείο του και ειδικά σε ανθρώπους με οικονομική αδυναμία.