Κ. Κιλτίδης από το Πολύκαστρο: «Θα νικήσουμε! Για το Κιλκίς και την Ελλάδα»

Τη βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι ο νικητής των εκλογών της 7ης Ιουλίου εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ νομού Κιλκίς, Κώστας Κιλτίδης μιλώντας στο Πολύκαστρο όπου πραγματοποίησε τη δεύτερη θεματική εκδήλωση.

«Θα νικήσουμε! Για το Κιλκίς και την Ελλάδα», ήταν το μήνυμα που έστειλε από το πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου όπου ανέπτυξε το θέμα «Ανασυγκρότηση της υπαίθρου και νέα γεωργοδιατροφική πολιτική».

«Σας καλώ να δώσουμε μαζί με την Νέα Δημοκρατία τον αγώνα για να σταματήσει το καταστροφικό της έργο η λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ. Συστρατεύθηκα από την αρχή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την σωτηρία της χώρας μας. Για την ασφάλεια του τόπου μας, για την επιστροφή των παιδιών μας στην πατρίδα, για την προκοπή και τη δημιουργία των πολιτών.

Γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Συνεχίζουμε με συνέπεια και προοπτική.

Είμαστε μαζί, για το Κιλκίς και την Ελλάδα», υπογράμμισε ο ιατρός- υποψήφιος βουλευτής ΝΔ νομού Κιλκίς, Κώστας Κιλτίδης.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη θεματική ομιλία του κ. Κιλτίδη πραγματοποιήθηκε στη Γουμένισασα και είχε uέμα «Οι κίνδυνοι των εθνικών υποχωρήσεων και το μεγάλο ζήτημα της αυτοδιοίκησης».

Ο κύκλος των θεματικών ομιλιών του κ. Κιλτίδη θα κλείσει την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, στο  Κιλκίς (Συνεδριακό Κέντρο και ώρα 9:00 μ.μ), με θέμα «Μπροστά στη νέα πραγματικότητα, για την ασφάλεια, για τις υποδομές και την ανάπτυξη»

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Δευτέρα (1 Ιουλίου) ο κ. Κιλτίδης θα συναντηθεί με τους Κιλκισιώτες της Θεσσαλονίκης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί  στις 7 το απόγευμα στο Imperial Palace Hotel (Αντιγονιδών 13, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης).

«Καλώ τους φίλος και συναγωνιστές της Θεσσαλονίκης στην παραδοσιακή προεκλογική μας εκδήλωση στο κέντρο της πόλης. Να ανταμώσουμε για καλό σκοπό», γράφει ο κ. Κιλτίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.