Σταύρος Καλαφάτης: Την Πέμπτη (4/7) η κεντρική ομιλία στο Βελλίδειο

«Στον ΟΑΣΘ πρέπει να γίνει άμεσα διαχείριση κρίσης. Ο Οργανισμός οδηγήθηκε, από την κυβέρνηση, στα πρόθυρα της διάλυσης. Το πρώτο μέλημα πρέπει να είναι ένα: Να μη διαλυθεί ο Οργανισμός»!

Αυτό υπογράμμισε ο Σταύρος Καλαφάτης, υποψήφιος βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, σε πρωινή ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Στέφανο Διαμαντόπουλο. Πρόσθεσε πως αυτό μπορεί να γίνει «με την τοποθέτηση, στις διοικητικές θέσεις, ανθρώπων που γνωρίζουν πώς να διοικήσουν έναν τέτοιο οργανισμό. Αυτή τη στιγμή σε θέσεις ευθύνης βρίσκονται άσχετοι –με αυτόν τον τομέα- άνθρωποι».

Όπως τόνισε, «η κυβέρνηση ήθελε να επιβάλει το ταξικό της πρόσημο στον ΟΑΣΘ. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε. Οι Θεσσαλονικείς το ζουν» και πρόσθεσε πως, παρά τις ερωτήσεις βουλευτών –μεταξύ των οποίων και δικές του- που έγιναν στη Βουλή για το θέμα «δεν πήραμε καμία απάντηση από τον υπουργό. Πρέπει να δούμε ιδίοις όμμασι σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε. Να προχωρήσουμε βήμα – βήμα».

Σε συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100 και τον δημοσιογράφο Βασίλη Κοντογουλίδη, ο κ. Καλαφάτης, όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα των ημερών σχετικά με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, απάντησε:

«Η παρέμβαση Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη πόνεσε τον κ Τσίπρα. Η ιστορία γράφεται με γεγονότα και τετελεσμένα. Κι ενώ έχουμε το κεκτημένο του Βουκουρεστίου που μας γέμισε περηφάνια, έχουμε από την άλλη τα τετελεσμένα της συμφωνίας των Πρεσπών, κάτι που οι περισσότεροι Έλληνες θεωρούν ντροπή. Δυστυχώς, βλέπουμε μια ανήθικη επίθεση κατά του Καραμανλή, ενός πρωθυπουργού πατριώτη, με όλα τα γράμματα κεφαλαία».

Η κεντρική ομιλία

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρου Καλαφάτη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ στο συνεδριακό κέντρο Ι. βελλίδης.