Σάββας Αναστασιάδης στο politisnews.gr: Χρειάζεται η συμμετοχή όλων για να βγάλουμε τη χώρα από την πιο αρρωστημένη πολιτική κατάσταση που βίωσε ο τόπος εδώ και δεκαετίες!

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έχει δώσει ήδη «αέρα» νίκης στη Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο, όπως επισημαίνει στο politisnews.gr ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ σε ερώτηση-συνέχεια της συνέντευξης την οποία παραχώρησε στην έντυπη έκδοση,οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας δεν πρέπει να εφησυχάσουν αλλά να προσέλθουν στην κάλπη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου δίνοντας ισχυρή δύναμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.

«Είναι αυτονόητο ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν αρκεί για να φέρει τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Χρειάζεται συμμετοχή όλων για να βγάλουμε τη χώρα από την πιο αρρωστημένη πολιτική κατάσταση που βίωσε ο τόπος εδώ και δεκαετίες. Χρειάζεται η συμμετοχή όλων για να σώσουμε τη χώρα από τη μεγάλη περιπέτεια της απλής αναλογικής, την οποία έχουν θεσπίσει ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου η χώρα να μείνει ακυβέρνητη εφόσον δεν κυβερνούν αυτοί. Είναι η τελευταία αθλιότητα του καθεστώτος Τσίπρα και δεν πρέπει να περάσει», υπογραμμίζει ο κ. Αναστασιάδης και προσθέτει: «Θα ήθελα να πω στους συμπολίτες μου να μην ξεχνούν τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ: capital controls, κατάργηση της γενοκτονίας των Ποντίων από την σχολική ύλη, Πολάκηδες, Φωτίου και Τασίες, προσλήψεις από όλα τα… παράθυρα, συσσίτια αντί θέσεων εργασίας, επιδόματα αντί μισθών, νοσοκομεία χωρίς τα αναγκαία, σχολική στέγη παγωμένη, και φυσικά σημαίνει την καταστροφική συμφωνία των Πρεσπών και ξεπούλημα της μίας και ελληνικής Μακεδονίας.
Ας μην τα ξεχνούμε όλα αυτά και με αυτά οδηγό ας πάμε να ψηφίσουμε. Ο άνεμος της μεγάλης πολιτικής αλλαγής δεν ανατρέπεται με τίποτε!».