Ν. Ταχιάος: «Το μόνο θετικό που αφήνει πίσω του ο ΣΥΡΙΖΑ…»

Μία ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή Ν.Δ. Νίκου Ταχιάου που συμπυκνώνει την εμπειρία του από τη σύντομη προεκλογική περίοδο που τελειώνει σήμερα:

«Κλείνει σήμερα το βράδυ μια σύντομη προεκλογική περίοδος με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Ενώ η πόλωση που επιχείρησε ο Τσίπρας δεν άγγιξε τον κόσμο, οι προσδοκίες από το διαφαινόμενο αποτέλεσμα αποκτούν διαστάσεις πολιτικής αλλαγής. Το διαπίστωσα σε όλες μου τις επαφές με τον κόσμο.

Πέρα από παραδοσιακούς υποστηρικτές της κεντροδεξιάς, άνθρωποι που ξεκαθαρίζουν ότι στο παρελθόν δεν έχουν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, που αυτοπροσδιορίζονται διαφορετικά, που άρχισαν να ενεργοποιούνται μέσα στην κρίση δηλώνουν ανοιχτά την θετική ψήφο τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι βαρύ το φορτίο της εκπροσώπησης μιας τόσο γενναιόδωρης ψήφου και της ανταπόκρισης στις προσδοκίες ενός τόσο ευρέος κοινού. Δεσμεύομαι ότι εάν οι Θεσσαλονικείς με επιλέξουν ως βουλευτή τους, στη σκέψη μου και στις πράξεις μου θα κυριαρχεί αυτή η σκέψη.

Το μόνο θετικό που αφήνει πίσω του ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι άθελά του, έσπασαν τα στεγανά που χώριζαν τον κόσμο. Είναι πλέον καιρός και οι πολιτικοί να ανταποκριθούμε σε αυτήν την πραγματικότητα. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας απέναντι σ’ αυτήν την σπουδαία πατρίδα».