Χαλάστρα: Δύο συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα -Κατασχέθηκαν περισσότερα από 11.000 πακέτα!

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν δύο άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκε πλήθος λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Πρόκειται για δύο 28χρονους αλλοδαπούς σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, το βράδυ της Πέμπτης (17/7), στο κέντρο της πόλης, ο ένας 28χρονος επιβαίνοντας σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, παρέδωσε στον άλλο συλληφθέντα μία σακούλα που περιείχε 280 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ στο εν λόγω όχημα βρέθηκαν επιπλέον 270 πακέτα τσιγάρα και 8 συσκευασίες καπνού που επίσης δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Στη συνέχεια, από χώρο που χρησιμοποιούσε ο πρώτος ως χώρο αποθήκευσης (καβάτζα) λαθραίων καπνικών προϊόντων στην περιοχή της Χαλάστρας, κατασχέθηκαν 10.704 πακέτα τσιγάρα και 354 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.