Ωραιόκαστρο: Τι συζήτησαν Π. Τσακίρης και Α. Πολυχρονίδης

Με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία Τώρα», Ανέστη Πολυχρονίδη συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη (23/7) ο νεοκλεογείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης στο πλαίσιο των επαφών που έχει με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Μάλιστα οι κύριοι Τσακίρης και Πολυχρονίδης συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν τις αλλαγές που προανήγγειλε η κυβέρνηση δια του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου στο «μέτωπο» του «Κλεισθένη».

Στην ανακοίνωση του κ. Τσακίρη αναφέρονται τα εξής:

«Μια καθαρά αυτοδιοικητική ατζέντα και συγχρόνως μια εμφανής διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας, ώστε να δρομολογηθούν λύσεις σε μια σειρά ανοικτών ζητημάτων για τον δήμο Ωραιοκάστρου, κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης και ο επικεφαλής του συνδυασμού “Συνεργασία Τώρα” Ανέστης Πολυχρονίδης.

Η σημερινή συνάντηση με τον κ. Πολυχρονίδη εντάσσεται στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που πραγματοποιεί ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου με τους επικεφαλής των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο νέο δημοτικό συμβούλιο, εν όψει της ανάληψης καθηκόντων από τη νέα δημοτική αρχή την 1η Σεπτεμβρίου.

Η συνάντηση του Παντελή Τσακίρη με τον Ανέστη Πολυχρονίδη πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα. Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για αυτοδιοικητικά αλλά και για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τον δήμο Ωραιοκάστρου. Σε πολλά θέματα, ορισμένα εκ των οποίων μάλιστα έχουν και επείγοντα χαρακτήρα, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν συγκλίνουσες απόψεις.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου και ο επικεφαλής του συνδυασμού “Συνεργασία Τώρα” συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου, έπειτα από την κατάθεση από μέρους της νέας κυβέρνησης των ρυθμίσεων που έχουν εξαγγελθεί επί του “Κλεισθένη 1” στην κατεύθυνση της διασφάλισης της κυβερνησιμότητας των ΟΤΑ».

Υπενθυμίζεται ότι χτες ο κ. Τσακίρης συναντήθηκε με τον Ηλία Ζιακούλη.