ΑΤ Λευκού Πύργου: Εξιχνιάστηκαν 7 περιπτώσεις κλοπών το τελευταίο 24ωρο

Επτά ακόμη περιπτώσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν το τελευταίο 24ωρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
-Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τέλη Αυγούστου του 2018 αφαίρεσε από την ευρύτερη περιοχή των Δικαστηρίων ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο.
-Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, διότι αρχές Αυγούστου 2018 αφαίρεσε από εταιρεία οπτικών δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διάφορα άλλα αντικείμενα.
-Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού, καθώς τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους αφαίρεσε από την κατοχή ημεδαπού το κινητό του τηλέφωνο.
-Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, διότι τον Απρίλιο του 2018 παραβίασε την πίσω είσοδο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή και ένα κλουβί με καναρίνι.
-Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, ηλικίας 44 και 67 ετών, διότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την 22-03-2019 ευρισκόμενοι εντός φαρμακείου αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.
-Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών, διότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι μέσα Ιουνίου 2018 αφαίρεσαν από τη βιτρίνα καταστήματος οπτικών ειδών ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.
-Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου αλλοδαπού, διότι τον Ιούλιο του 2018 αφαίρεσε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.