Παντρεύτηκε κρυφά η Έλενα Ράπτη!

Κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες τον αγαπημένο της η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Έλενα Ράπτη. Την αποκάλυψη έκανε σήμερα (18/8) η ίδια μέσα από το προφίλ της στο instagram, λέγοντας πως παντρεύτηκε όπως ακριβώς το ονειρεύτηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ απέφυγε να αποκαλύψει το όνομα του συζύγου της. Σύμφωνα, πάντως, με το trikalavoice.gr ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη είναι Τρικαλινός και για πολλά χρόνια ήταν συνεργάτης της.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη» έγραψε η Έλενα Ράπτη κάτω από τη φωτογραφία του γάμου της.

Το νυφικό σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη η οποία αποκάλυψε στα social media -αμέσως μετά την ανάρτηση της Έλενας Ράπτη- πως ο γάμος έγινε σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι και η βουλευτής της ΝΔ δεν ήθελε να το αποκαλύψει λόγω εκλογών.