Στην τελική ευθεία το 9th Open Chess Tournament- Καρπενήσι 2019

Με πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα βρίσκεται στην τελική ευθεία το 9ο OPEN πρωτάθλημα σκακιού που συνδιοργανώνουν ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου, το For-Mat και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Country Club Hotel & Suites στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας (Across Hotels & Resorts ), από την Πέμπτη 29 Αυγούστου έως την Κυριακή 1η Σεπτέμβρη 2019.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο ομίλους, με Ελβετικό σύστημα 5 γύρων, με χρόνο σκέψης 75΄ για την ολοκλήρωση της παρτίδας και επιπλέον 30΄΄ για κάθε κίνηση και με αξιολόγηση από την ΕΣΣΚΕ.

Τους αγώνες θα συμπληρώσουν παράλληλες εκδηλώσεις όπως απογευματινοί αγώνες rapid, προπόνηση για τα παιδιά, ξενάγηση και περιβαλλοντική διερμηνεία στο Παλαιό Μικρό Χωριό και το Ιστορικό του Μουσείο, βραδιά αστροπαρατήρησης με τηλεσκόπια του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αστροπαρατηρητών Ευρυτανίας (αν ο καιρός το επιτρέπει), μουσικές βραδιές, συζητήσεις κ.α.

Αναλυτικά η προκήρυξη των αγώνων στην ιστοσελίδα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας: http://www.esske.net