Η Turkish Airlines συνδέει την Αθήνα με την πόλη του Μεξικό και το Cancun

Το δίκτυο προορισμών της διευρύνει η Turkish Airlines που πετάει στις περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας ξεκίνησε πτήσεις προς την πόλη του Μεξικό, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Λατινική Αμερική και πρωτεύουσα του Μεξικού καθώς και στο Cancun, ένα από τα αγαπημένα θέρετρα διακοπών της Κεντρικής Αμερικής.

Οι πτήσεις για την πόλη του Μεξικό και το Cancun, τον 18ο και 19ο προορισμό της Turkish Airlines στην Αμερική, θα διεξάγονται τρεις μέρες την εβδομάδα με το δρομολόγιο Istanbul–Πόλη του Μεξικό – Cancun ξεκινώντας στις 21 Αυγούστου 2019.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έγινε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικό για τα εγκαίνια των νέων πτήσεων, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, K. İlker Aycı δήλωσε: «Συνεχίζουμε να διευρύνουμε τα όρια του δικτύου μας στο πλαίσιο της στρατηγικής μας ανάπτυξης. Μετά το Bali, είμαστε ευτυχείς που έχουμε τη δυνατότητα να συνδέουμε αυτές τις δύο σημαντικές πόλεις της Αμερικής με 125 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από σήμερα και στο εξής, οι επισκέπτες που ταξιδεύουν στην Πόλη του Μεξικό και το Cancun θα μπορούν να πετάξουν με την άνεση της TurkishAirlines. Πιστεύουμε ότι οι νέες μας πτήσεις θα ενδυναμώσουν τις σχέσεις της Τουρκίας με το Μεξικό σε κάθε τομέα».

Η Πόλη του Μεξικό, η πατρίδα των Μάγια και των Αζτέκων, φέρει τα πρώτα σημάδια των πολιτισμών της Αμερικής που χρονολογούνται από το 2000 π.Χ. Είναι επίσης μια εμπορική πόλη, καθώς αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα της Αμερικής. Με περισσότερα από 150 μουσεία, η δεύτερη πόλη μετά το Παρίσι στον ως προς τον αριθμό των Μουσείων που φιλοξενεί, η πολιτιστική κληρονομιά της Πόλης του Μεξικό προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο. Η αρχαία πόλη Teotihuacan και οι πυραμίδες της αποτελούν τις άλλες τουριστικές επιλογές που μπορείς να ανακαλύψεις κοντά στην Πόλη του Μεξικό. Η πόλη καλύπτει όλες τις προσδοκίες με την αποικιακή της αρχιτεκτονική, την νόστιμη Μεξικάνικη κουζίνα, τις όμορφες πλατείες και τις πολυάριθμες δραστηριότητες.

Τέσσερα εκατομμύρια τουρίστες επιλέγουν το Cancun κάθε χρόνο

Με την αλιεία και τη γεωργία ως τις κύριες πηγές εισοδήματος κατά τη διάρκεια της περιόδου των Maya, η πόλη του Cancun έδωσε πολλές σημαντικές εξελίξεις στην αστρολογία, τη φυσική και τα μαθηματικά. Σήμερα είναι από τα σημαντικότερα τουριστικά θέρετρα της Κεντρικής Αμερικής. Συμβάλλοντας σημαντικά στην οικονομία του Μεξικό με το τουριστικό εισόδημα, η πόλη υποδέχεται περίπου 4 εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο στα περισσότερα από 150 ξενοδοχεία της. Εκτός από την κολύμβηση, τις καταδύσεις και τις άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, η ιστορία του, η κουζίνα και το Υποβρύχιο Μουσείο του, το καθιστούν ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να περάσουν αξέχαστες διακοπές.