Με αντιπροσωπεία του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου συναντήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Η προσέλκυση ξένων επενδύσεων και η αλλαγή της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας της νέας κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη οποίος πραγματοποιεί καθημερινά συναντήσεις με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και των διμερών επιμελητηρίων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε την Τετάρτη (28/8) με τον πρόεδρο του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου, κ. Άγγελο Τσαβδάρη, και μέλη του εν λόγω Επιμελητηρίου παρουσία του υφυπουργού, κ. Νίκου Παπαθανάση.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης, που τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Ινδία, αν και γενικότερα η Ινδία είναι μια χώρα που ενδιαφέρει την Ελλάδα, είχαμε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία, με τον Πρόεδρο του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου και τα μέλη του, η οποία και θα συνεχιστεί. Στόχος είναι η ανάπτυξη των εμπορικών και οικονομικών μας σχέσεων».

Από την πλευρά του ο κ. Τσαβδάρης δήλωσε: «Συναντηθήκαμε σήμερα στο Υπουργείο, με τον Υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος άκουσε τις απόψεις μας, τα αιτήματα μας και έθεσε τις βάσεις για μια περαιτέρω συνεργασία που θα είναι αποδοτική και αποτελεσματική για την ελληνική οικονομία. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη δυνατότητα που μας έδωσε να του παραθέσουμε τις απόψεις μας».