Στο Σέιχ-Σου την Παρασκευή (6/9) ο Κωστής Χατζηδάκης

Στην καρδιά της μεγάλης καταστροφής του δάσους του Σέιχ-Σου θα βρεθεί αύριο, Παρασκευή (6/9) ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση που του απηύθυνε με επιστολή του ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

Ο κ. Χατζηδάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων Κωνσταντίνο Αραβώση, θα βρεθεί αύριο, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, στις 10 π.μ., στην περιοχή του Καρά-Τεπέ, όπου θα ενημερωθεί από τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη για το μέγεθος της καταστροφής του δάσους από το έντομο του βλαστοφάγου (Tomicus Piniperda) και για τις ολιγωρίες της Πολιτείας ως προς την προστασία του Σέιχ-Σου.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών με την επιστολή που απέστειλε στις 9.8.2019, εκτός των άλλων, ζήτησε από τη νέα ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας να αναλάβει άμεσες πρωτοβουλίες για την προστασία του δάσους, την αναγέννησή του και τη λήψη αντιπλημμυρικών έργων για την προστασία των παρακείμενων οικισμών προς αυτό.