Στην 84η ΔΕΘ η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά

Οι δυνατότητες μίας άλλης Ελλάδας παρουσιάζονται στην 84η ΔΕΘ, επισήμανε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια συνάντησής της με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΔΕΘ-Helexpo.

Απευθυνόμενη στη διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα η κ. Γεννηματά τόνισε  ότι η ΔΕΘ είναι ένας πετυχημένος θεσμός, που αποδεικνύει ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να είναι ένας αξιόπιστος εταίρος.

Για το ζήτημα της ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, η ίδια σημείωσε ότι το στηρίζει, καθώς θεωρεί ότι είναι ένα ρεαλιστικό σχέδιο, το οποίο θα αναβαθμίσει συνολικά την έκθεση.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας παρουσίασε το σχέδιο της ανάπλασης της ΔΕΘ, τονίζοντας ότι η ώρα για να προχωρήσει η κατασκευή του είναι τώρα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο εκθεσιακός ανταγωνισμός από άλλες πόλεις της Ν.Α. Ευρώπης με παρόμοιες υποδομές.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, παρέθεσε τις επιδόσεις της φετινής 84ης διοργάνωσης, ενώ ανέδειξε ειδικά τις καινοτομίες, με τις οποίες μπορούν να έρθουν σε επαφή οι επισκέπτες της έκθεσης.

Τέλος, η κ. Γεννηματά συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών του κόμματος της επισκέφθηκε περίπτερα της έκθεσης.