Κ. Γκιουλέκας: «Σε όσα είχαμε δεσμευθεί προχωρούμε και, μάλιστα, με έναν ρυθμό πολύ ταχύ!» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Όλες οι κυβερνήσεις κρίνονται από την αποτελεσματικότητα και την συνέπειά τους.
Σε ότι αφορά στην συνέπεια, η σημερινή κυβέρνηση δείχνει ότι σε όσα είχαμε δεσμευθεί προχωρούμε και, μάλιστα, με έναν ρυθμό πολύ ταχύ». Αυτό υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας στην εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” του ΑΝΤ1.

«Αυτά για τα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεσμευθήκαμε προεκλογικά γίνονται πράξη. Και πολλά από αυτά γίνονται πράξη και σε χρονοδιαγράμματα πολύ μικρότερα από αυτά που αρχικά είχαν τεθεί. Παραδείγματος χάριν με τον ΕΝΦΙΑ, στον οποίο πολλοί συμπολίτες μας είδαν μία σημαντική μείωση από φέτος», συμπλήρωσε ο κ. Γκιουλέκας ερωτηθείς για τα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός από το βήμα της 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Τα ελληνοτουρκικά

Σε ερώτηση αναφορικά με τις ελληνοτουρκικές εξελίξεις ο Κ. Γκιουλέκας, ο οποίος προεδρεύει και της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής τόνισε: «Η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι θέλει να βοηθήσει στην εδραίωση της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή, βάσει του Διεθνούς Δικαίου. Στέλνει, όμως, και ένα μήνυμα: Ότι η Ελλάδα έχει και την ισχύ και την δύναμη να προστατεύσει αποτελεσματικά τα κυριαρχικά δικαιώματά της. Και γι’ αυτό διαθέτει αξιόμαχες Ένοπλες Δυνάμεις, ακριβώς για να οχυρώνει την ειρήνη της».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: